«Επιχειρηματική Πρωτοβουλία» ο συνδυασμός του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Μάρκου Δέμπα

Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας παρουσίασε χθες τον συνδυασμό του στους δημοσιογράφους σε ένα κλίμα πανηγυρικό και με πολλά χαμόγελα. Στην ομιλία του που ήταν σύντομη είπε τα εξής:

«Καλημέρα κυρίες και κύριοι

Καταθέτουμε σήμερα την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας στον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας, για ένα Δυναμικό και διεκδικητικό Επιμελητήριο, για ένα καλύτερο επιχειρηματικό Αύριο, για μια συνεχή υποστήριξη του Καβαλιώτη Επιχειρηματία.

 

Το όνομα του συνδυασμού είναι «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»  – ΤΟΛΜΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ

 

Όποιος αναλαμβάνει μια επιχειρηματική πρωτοβουλία σήμερα, τολμάει μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, να δημιουργήσει για αυτόν και για τον τόπο του καλύτερες συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας.

 

Ο συνδυασμός μας Αποτελεί μια Επιχειρηματική Πρωτοβουλία ισάξιων, γνωστών και σταθερών επιχειρηματιών του Νομού, με γνώση της τοπικής αγοράς, των συνθηκών επιχειρηματικής δράσης και των δυσκολιών και κινδύνων που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση.

 

Αποτελούμε μια συνέχεια επιτυχημένης και δημιουργικής διοίκησης του Άγγελου Τσατσούλη, που σταθερά τα τελευταία χρόνια μάχεται για ένα δυναμικό επιμελητήριο και για την βελτίωση των συνθηκών του επιχειρείν της περιοχής μας.

 

Αποτελούμε μια συμπαγή, ενωμένη, με σταθερή σύνθεση, με στόχευση με ισχύ και με έρεισμα στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα Πρωτοβουλία.

 

Στηριζόμαστε στην γνώση, την εμπειρία, αλλά και την δυναμική που μας δίνουν και τα πολλά νέα άτομα που συμμετέχουν στον συνδυασμό, με νέες ιδέες και προτάσεις, με όρεξη να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον Επιμελητηριακό Θεσμό.

Έχουμε καταφέρει πολλά και ζητάμε περισσότερα και με αποφασιστικότητα, με σιγουριά και γνώση δηλώνουμε παρόν στην προσπάθεια για μια νέα αρχή Αναβάθμισης του Επιμελητηριακού Θεσμού και βελτίωσης του Επιχειρηματικού γίγνεσθαι.

 

Στηριζόμαστε σε 3 άξονες :

  1. Στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και του ρόλου που διαδραματίζει στα τοπικά δρώμενα
  2. Στην καθημερινότητα του Επιχειρηματία και στην στήριξη με κάθε τρόπο και μέσο του Καβαλιώτη επιχειρηματία.
  3. Στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στον Νομό μας

 

Οι προτάσεις μας έχουν εξειδίκευση  για κάθε επιχειρηματικό τομέα και φιλοδοξούμε σε κάθε επιχείρηση να έχουμε στήριξη και απαντήσεις για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που δέχεται.

Ένα νέο πρόγραμμα με νέες και φρέσκες ιδέες, σύμφωνα και με τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και με διάθεση για δουλειά, φιλοδοξούμε να πάμε μπροστά το Επιμελητήριο και τους Επιχειρηματίες μέλη μας.

 

Είμαστε μια Πρωτοβουλία επιχειρηματιών ανοιχτή σε όλους τους χώρους σε όλες τις τάσεις, με μόνο σκοπό και στόχο την βελτίωση των επιχειρηματικών όρων και συνθηκών της περιοχής μας, την ανάκαμψη των επιχειρήσεων μας και την ανάπτυξη σε ορθολογική βάση της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

 

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο

Θα έχουμε έτσι και αλλιώς τις επόμενες 8 εβδομάδες περίπου μέχρι την ημέρα των εκλογών να παρουσιάσουμε αναλυτικά το πρόγραμμά και τις θέσεις μας.

 

Να ευχαριστήσω τους φίλους υποψήφιους επιχειρηματίες, που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, και δίνοντας χρόνο από την προσωπική τους ζωή αλλά και την επιχειρηματική τους καθημερινότητα, για μια νέα προσπάθεια που καταβάλλουμε για το καλό της Καβάλας μας, για την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και του Θεσμού του Επιμελητηρίου.

 

Σήμερα είναι αρκετοί από αυτούς εδώ μαζί μας

 

Επιχειρηματίες ενεργοί και δραστήριοι και πολλοί από αυτούς με συμμετοχή στα διοικητικά όργανα του Επιμελητηρίου αλλά και άλλων συνδικαλιστικών φορέων.

 

Ζητάμε την ψήφο σου στις επόμενες εκλογές. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, με πολλά έμπειρα στελέχη και πολλούς νέους συναδέλφους, Δεσμεύεται για μια προσπάθεια για ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο, για ένα καλύτερο Επιμελητήριο».

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στις ερωτήσεις που έγιναν διέψευσε για μία ακόμη φορά τα περί μυστικής συμφωνίας για μοίρασμα της θητείας με τον Β` Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παναγιωτίδη, τονίζοντας ότι η συμφωνία τους είναι ότι είναι μαζί, έχουν ιδέες και απόψεις και μαζί πορεύονται για την επόμενη 4ετία. Πρόσθεσε δε πως ο συνδυασμός τους είναι η συνέχιση της πολύ πετυχημένης Διοίκησης  του προέδρου κ. Άγγελου Τσατσούλη ενώ ο συνδυασμός τους είναι κατά 90% νέος ενώ θα αναδείξουν το έργο που έγινε και θα παρουσιάσουν νέες προτάσεις.

Ο κ. Παναγιωτίδης δήλωσε πως η συμφωνία τους είναι πάνω από όλα το κοινό συμφέρον της επιχειρηματικότητας.

** Στην χθεσινή παρουσίαση μεταξύ άλλων ήταν τα στελέχη του συνδυασμού κ.κ. Λεμονίδης (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου), Γ. Παπαϊωάννου, Τ. Αγγελίδης, Θ. Χατζηχρήστος, Τ. Μεταξάς, Γ. Πατρόπουλος, Δ. Τουλκίδης (Αντιδήμαρχος) και άλλοι πολλοί.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *