Επιστολή στο Υπουργείο ναυτιλίας θα στείλει η Θασιακή Ένωση Καβάλας για την γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Μια ιδιαίτερη εκδρομή πραγματοποίησε η Θασιακή Ένωση Καβάλας σε Σάμο, Ικαρία, Χίο και Πάτμο.  Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κ. Τσιλογιώργη εντυπωσιάστηκε από την καθαριότητα αυτών των νησιών.

Όπως ανέφερε αρχικά «Το φετινό καλοκαίρι πρέπει να πήγε πάρα πολύ καλά. Εμείς ως Θασιακή Ένωση κάναμε 8ημερη εκδρομή στα νησιά του Αιγαίου, Σάμο, Ικαρία, Πάτμο και Χίο και εκείνο που πρέπει να πω ότι με εντυπωσίασε είναι ότι τα νησιά αυτά είναι που φυλάττουν Θερμοπύλες αλλά έχουν πολύ τουρισμό και όμως είναι πεντακάθαρα.

Λάμπουν στην κυριολεξία. Η  Θάσος είχε μια πολύ καλή χρονιά. Τα αποτελέσματα θα βγουν, κανένα πρόβλημα δεν είχαμε. Η γραμμή του Πρίνου πήγε πάρα πολύ καλά, είχαμε 6 δρομολόγια καθημερινά που κάλυψαν τελικά τις ανάγκες των πολιτών.

Δεν έχουμε επίσημα στοιχεία ακόμη αλλά αυτό που πρέπει να αναφέρω ήταν ότι μετακινήθηκαν πολλοί από την Καβάλα στην Θάσο μέσω Πρίνου.  Αυτό είναι  πολύ σημαντικό για το νησί αλλά και για την περιοχή. Και η Καβάλα που είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις είχε επίσης πολύ κόσμο».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Ο ίδιος εκτιμά ότι αν «εμφανισθεί κάποια στιγμή πρόβλημα αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες με το υπουργείο Ναυτιλίας.

Θα δούμε ποια είναι η τακτική του υπουργείου για την χειμερινή γραμμή του Πρίνου οπότε τότε θα μιλήσουμε για το θέμα αυτό. Ήδη η κυβέρνηση τον Πρίνο τον έχει στα προβληματικά λιμάνια.

Βλέπω ότι έκανε ανακοινώσεις για τον Πρίνο και μίλησαν για εκβάθυνση στο λιμάνι αλλά θα το δούμε. Πάντως η Θασιακή Ένωση ετοίμασε επιστολή που δεν έδωσε το καλοκαίρι αλλά τώρα που θα τελειώσουν και οι ορκωμοσίες θα την στείλουμε και στον υπουργό Ναυτιλίας για να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα της γραμμής του Πρίνου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *