Επικριτικό το μέλος του ΔΗΠΕΘΕ Ανέστης Δημητριάδης αναφορικά με την παράσταση που δόθηκε στο Καστελόριζο με πρωτοβουλία του Θ. Γκόνη

Στο Καστελόριζο ανέβηκε παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ με άλλο τίτλο από αυτήν που ανέβηκε στην Καβάλα.  Το μέλος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Ανέστης Δημητριάδης σημείωσε ότι για το όλο γεγονός είναι υπόλογος ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Γκόνης.

Πρόσθεσε δε πως «Δεν ήταν παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ μια και αυτό που έγινε ήταν ότι κάποια παράσταση που έμοιαζε με τις παραστάσεις της Καβάλας παίχθηκε στο Καστελόριζο!

Αυτό που ανέβηκε στο νησί ήταν μια παράσταση με την υπογραφή του κ. Γκόνη στην σκηνοθεσία μόνο που επ`  αυτού το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας δεν ήταν καν ενημερωμένο!

Το θέμα είναι διπλό. Δεν υπάρχει απόφαση του ΔΗΠΕΘΕ να ταξιδέψει δική μας παράσταση στο νησί και το δεύτερο είναι ότι την ίδια ημέρα, 31 Αυγούστου ανέβηκε το έργο στο νησί και την ίδια μέρα εμείς είχαμε την συναυλία του Νταλάρα στην Καβάλα και ο κ.  Γκόνης δεν ήταν εκεί παρά βρέθηκε στο  Καστελόριζο.

Ο κ. Γκόνης δηλαδή υπάλληλος του ΔΗΠΕΘΕ έλειπε από την τελευταία παράσταση του Φεστιβάλ. Δεν ξέρουμε ποιος έδωσε άδεια και έφυγε ο κ. Γκόνης αλλά καλό είναι η επόμενη διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας να κάνει έναν έλεγχο στο τι έχει συμβεί και να ξέρει αν και πότε απουσιάζει ένας υπάλληλος του ΔΗΠΕΘΕ και αν αυτό γίνεται κατόπιν αδείας ή αυθαίρετα.

Το πώς έγιναν όλα αυτά, θα πω ότι ίσως να ήταν μια ίδια παράσταση που συμπτωματικά ανέβηκε στο Καστελόριζο. Αλλά πριν κατηγορήσουμε κάποιον πρέπει να κρατούμε μια στάση αναμονής.

Γι αυτό όποια διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ πρέπει να εξασφαλίσει τις παραστάσεις του θεάτρου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *