Επαφές της υποψήφιας βουλευτού Βάσως Μήττα Παπουτσή

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευθερούπολης επισκέφτηκε η υποψηφία Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βάσω Παπουτσή Μήττα η οποία είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος για την προσφορά τους συνομιλήσει μαζί τους ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Παράλληλα η κυρία Παπουτσή τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη μιας και έχουμε μπει πλέον στην θερινή περίοδο να βρεθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την προστασία ανθρώπινων ζωών του δασικού πλούτου της χωράς μας υπογραμμίζοντας πως στο επίκεντρο όλων αυτών και πάνω απ όλα προέχει η ασφαλής εργασία των πυροσβεστών που ρίχνονται στην μάχη καθημερινά.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Το Επιμελητήριο Καβάλας επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βάσω Παπουτσή Μήττα το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Παρόντες από την πλευρά του Επιμελητηρίου ήταν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης έγινε παρουσίαση του θεσμικού ρόλου του Επιμελητηρίου των υποδομών και του έργου του.

Από την Πλευρά της η Κυρία Παπουτσή ανέφερε πως το πιο σημαντικό στοιχείο των προγραμματικών δηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι δεν προβαίνει σε γενικόλογες υποσχέσεις, αλλά δρα βάσει στρατηγικού σχεδιασμού και χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση των στόχων της.Για την ίδια ο βασικότερος στόχος είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού κράτους.Η κυρία Παπουτσή εξήρε το έργο του Επιμελητηρίου Καβάλας και τόνισε πως ο τρόπος λειτουργίας του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πρότυπο αποτελεσματικότητας που θα μπορούσε κάλλιστα να υιοθετηθεί και από άλλους φορείς της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *