Επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Τα προβλήματα οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ανέστης Τσουρουκίδης. Συγκεκριμένα είπε ότι «προέκυψε το Σάββατο και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μια μέρα, αμέσως συνεχίζεται. Φροντίσαμε και συνεχίσαμε να πάρουμε ένα κομμάτι της πόλης, διότι το Σάββατο δεν προλάβαμε. Υπάρχουν κάποια προβλήματα ακόμη κι όλα αυτά είναι λόγω της έλλειψης προσωπικού. Είναι τόσο μεγάλη η έλλειψη που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Λίγο πριν γίνει κομπλέ το προσωπικό, αυτό το διάστημα έχουμε προβλήματα.

Βέβαια θα μας έρθουν κάποια άτομα γιατί έγινε η ανανέωση των συμβάσεων αυτών που ήταν μέσω ΟΑΕΔ που έχουν προσληφθεί. Τελειώνουν τώρα τα σεμινάριά τους, οπότε θα εξομαλυνθεί η κατάσταση νομίζω μέσα στην εβδομάδα. Οπότε θα είμαστε λίγο καλύτερα. Θα μπορούμε τουλάχιστον να κάνουμε την αποκομιδή των σκουπιδιών. Εγώ θα παρακαλούσα αυτό το διάστημα –καταλαβαίνω την αγανάκτηση των πολιτών μας- αλλά όταν βλέπουμε έναν κάδο γεμάτο καλά θα είναι να φροντίζουμε να μην ρίχνουμε τα σκουπίδια και να τα κρατήσουμε μία μέρα παραπάνω στο μπαλκόνι. Νομίζω ότι κάνει καλό και σε μας. Αν μυρίζει ας το βάλουμε σε μία διπλή σακούλα κι ας το κρατήσουμε μέσα. Δεν χρειάζεται να τα βάλουμε δίπλα στον κάδο και να έρθουν οι γάτες ή οι γλάροι και να σκίσουν τις σακούλες. Πρέπει να συμμετέχουμε σε τέτοιες στιγμές».

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για το μόνιμο προσωπικό είπε ότι «θα έρθουν όλοι μαζί. Αγωνιούσα και προσπαθούσα έστω ένα μήνα να δουλέψουμε κι εμείς, το μόνιμο προσωπικό θα έρθει αφού ελεγχθούν όλα τα χαρτιά τους. Τους καλούμε τώρα, φέρνουν τα χαρτιά τους, τα ελέγχουμε και θα γραφτούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Και μετά θα έρθουν. Απ’ ό,τι μας είπαν από το γραφείο προσωπικού θα έρθουν περίπου τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *