Επί ποδός η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Καθαρίστηκαν από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας όλα τα σχολεία από τα ψηφοδέλτια κ.λ.π. Παράλληλα συνεχίζεται και ο καθαρισμός των χόρτων.   Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Τσουρουκίδη για μία ακόμη φορά είναι χωρίς προσωπικό.

Όπως τόνισε αρχικά «Γενικά πήγαμε καλά, καθαρίσαμε και τα σχολεία. Βέβαια δεν ξέρω ακόμη γιατί και αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνει η υπηρεσία μας με τόσο ελάχιστο προσωπικό, το οποίο μάλιστα εξασφαλίσαμε παίρνοντας από όλες τις γειτονιές της Καβάλας τον κόσμο. Δουλεύοντας οι άνθρωποι αυτοί 24 ώρες το 24ωρο καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο των εκλογών.

Κάλπες, παραβάν, όλα μεταφέρθηκαν από εμάς. Παράπονα πάντα υπάρχουν αλλά….

Βέβαια μείναμε πίσω στα χόρτα μια και μας έλειψαν χέρια αλλά ευτυχώς έχουμε τον εργολάβο που δουλεύει πυρετωδώς . Θα μπούμε μέσα στις γειτονιές και νομίζω ότι η εικόνα θα καλυτερεύσει τις επόμενες ημέρες».

ΑΛΣΥΛΛΙΑ

Αναφορικά με τα αλσύλλια των Πεντακοσίων και της Παναγούδας ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε μια προσπάθεια και καθάρισε μάλιστα στην Παναγούδα ο τοπικός σύλλογος ενώ και ο εργολάβος θα πάει για να δοθεί βάρος και σε αυτές τις περιοχές.

«Έχουμε βέβαια ανάλογα αλσύλλια και στον Άγιο Λουκά και αλλού. Κινούμαστε, προγραμματίσαμε και προχωράμε. Βέβαια έχουμε και τους χώρους που ήταν παιδικές χαρές. Και εκεί δίδουμε βάρος.

Ξέρουμε τα προβλήματα, έχουμε λίγες δυνάμεις αλλά δεν αφήνουμε τίποτε. Το προσωπικό μας, 20 μέρες τώρα ασχολείται με τις εκλογές, πάμε και τη δεύτερη Κυριακή, και το προσωπικό μας  είναι επί ποδός λόγω των εκλογών. Έρχονται και οι άλλες εκλογές, σε λίγο θα έχουμε και τις παραλίες και τις αμμουδιές. Φεύγουν όλοι, προσωπικό δεν έρχεται, προσωπικό δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε, τρελά πράγματα. Λεφτά που πληρώνει ο καβαλιώτης. Δεν επιβαρύνουμε κάποιο κρατικό προϋπολογισμό. Μιλάμε για μια τρέλα» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *