Επέστρεψε στην ομαλότητα από χθες το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας καθώς αποκαθίστανται τα προβλήματα που άφησε ο χιονιάς

Εκτελούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας ακόμη και αυτά της Θάσου, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του φορέα κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης.  Συγκεκριμένα τα δρομολόγια στη Θάσο ξεκίνησαν χθες από τις 10.30 το πρωί.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του χθες το πρωί ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «η κατάσταση είναι πάρα πολύ καλή σήμερα (σ.σ. χθες), ξεκινήσαμε 8 η ώρα το πρωί για Δράμα κάθε ώρα, 8 η ώρα για Θεσσαλονίκη κάθε δύο ώρες, 8 η ώρα για Πέραμο, Ελαιοχώρι κάθε δύο ώρες, 7.30 η ώρα για Ξάνθη κάθε δύο ώρες. Έφυγε των Αθηνών κανονικά και είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Οι δρόμοι λόγω της υπερβολικής παγωνιάς θέλουν πάρα πολύ προσοχή σε μέρη όπου δεν τα βλέπει ο ήλιος, για παράδειγμα στα ανήλια. Από κει και πέρα έχουν αλατιστεί όλοι οι δρόμοι, τα μηχανήματα από το πρωί είναι έξω. Πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα εκτός από τα ορεινά, εκτός από το Παγγαίο και πιστεύω ότι θα καθαρίσει και ο δρόμος προς Φωλιά σήμερα (σ.σ. χθες) και η παλιά παραλιακή οδός».

ΘΑΣΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ξεκίνησαν τα δρομολόγια και στη Θάσο και συγκεκριμένα ξεκίνησαν χθες από τις 10.30 το πρωί, όπως διευκρίνισε ο κ. Τσεντεμεΐδης. «Στην Ελευθερούπολη το πρωί είχε -12 βαθμούς κελσίου, είναι παγωμένα όλα, αλλά καθώς βγαίνει ο ήλιος ομαλοποιείται η κατάσταση. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες στο Δήμο Παγγαίου είναι εντάξει, τώρα μέσα στα χωριά και πάνω στο Παγγαίο όπως Παλαιοχώρι και Νικήσιανη είναι ανοιχτοί οι δρόμοι αλλά όχι μέσα στα χωριά. Οι κεντρικές αρτηρίες είναι ανοιχτές. Ξεκινήσαμε και για Παλαιοχώρι, όλα τα δρομολόγια ξεκινούν. Είναι μια καλή μέρα, μακάρι να συνεχιστεί έτσι για να μπορέσει και ο κόσμος να εξυπηρετηθεί» ανέφερε σχετικά για την κατάσταση που επικρατούσε χθες ο κ. Τσεντεμεΐδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.