Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα από τα έργα ανάπλασης της Ιχθυόσκαλας Καβάλας

Τα έργα ανάπλασης και ανακαίνισης στην ιχθυόσκαλα Καβάλας έχουν ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η Ιχθυόσκαλα πλέον είναι ιδιαίτερα λειτουργική και οι επαγγελματίες το δηλώνουν ευθαρσώς. Ο Διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Καβάλας κ. Χαράλαμπος Μαντάς στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα έργα που έγιναν.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ολοκληρώθηκε ένα έργο πριν μερικούς μήνες, το οποίο ξεκίνησε από το 2011 και αφορούσε την ανάπλαση της Ιχθυόσκαλας. Αφορά τις κτηριακές δομές και τον περιβάλλοντα χώρο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πλήρη λειτουργικότητα κι ευελπιστούμε να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον.

Το έργο είχε προϋπολογισμό 2,2 εκατομμύρια ευρώ και ήταν μέσω των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Αλιείας».

ΑΝΑΓΚΑΙΑ

Συνέχισε λέγοντας για τα έργα ανάπλασης που έγιναν  ότι «ήταν κάποια έργα αναγκαία για τη λειτουργικότητα της Ιχθυόσκαλας και μετά από 50 χρόνια λειτουργίας έπρεπε να γίνουν. Σ’ αυτό το κομμάτι φροντίζουμε κι εμείς. Συμβάλλουμε όσο γίνεται ώστε η Ιχθυόσκαλα που είναι μια από τις σημαντικότερες σε όλη την Ελλάδα να την κρατήσουμε σε μία δυναμική και τα επόμενα χρόνια. Με βάση τα οικονομικά στοιχεία είμαστε αυτήν τη στιγμή στην 3η θέση στην Ελλάδα σε επίπεδο Ιχθυοσκάλων».

ΚΙΝΗΣΗ

Για την αλιευτική κίνηση αυτήν την περίοδο είπε ότι «φέτος ήταν μια χρονιά που κυμάνθηκε στα επίπεδα της περσινής. Ενόψει των εορτών και πάντα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, υπήρχε μια πτώση τις τελευταίες μέρες αλλά είναι και λίγο φυσιολογικό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη νέα χρονιά θα ξαναμπούμε σε πιο ομαλή διαδικασία.

Αυτήν τη στιγμή, αφού ολοκληρώθηκε το έργο, δεν έχουμε κάποια προβλήματα. Σε καθημερινή βάση πάντα υπάρχουν θέματα που χρήζουν επίλυσης. Προσπαθούμε να τα τακτοποιούμε κι από κει και πέρα αν προκύψει κάτι που πρέπει να τακτοποιηθεί σε ένα άλλο βαθμό, θα φροντίσουμε να το κάνουμε άμεσα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *