Εντυπωσιακή είναι η επισκεψιμότητα στο Πυλοθεραπευτήριο Κρηνίδων το φετινό καλοκαίρι

Εντυπωσιακή είναι η επισκεψιμότητα στο Πυλοθεραπευτήριο Κρηνίδων καθώς το επισκέπτονται και πάρα πολλοί ξένοι τουρίστες. Σύμφωνα με την πρόεδρο της «Δημωφέλεια» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου, φέτος το Πηλοθεραπευτήριο είναι 4 αστέρων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με την κ. Ιωσηφίδου  «Το Πηλοθεαπευτήριο Κρηνίδων συνεχίζει θεαματικά την προβολή του και την επισκεψημότητά του και αυτή την χρονιά, το 2019. Αυτό που το διαφοροποιεί σε σχέση με την περσινή χρονιά καθώς όλοι γνωρίζουμε τις ιαματικές ιδιότητες του πηλού, ότι είναι πραγματικά εξαιρετικές και ο κόσμος της εμπιστεύεται, είναι ότι φέτος είναι 4 αστέρων καμπ, δηλαδή ανεβήκαμε μια κλάση στα αστέρια!

Αυτό καταλαβαίνετε ότι του προσδίδει επιπλέον προστιθέμενη αξία και επίσης σημαίνει ότι έχει επιπλέον παροχές λόγω και του ότι έχει ανέβει κατηγορία αστεριού!

Αυτό επίσης οφείλεται στο γεγονός, μια και δημοσιοποίησα τέλη του 2018, ότι το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων είναι το πρώτο ή αν θέλετε από τα πρώτα που έχει αναγνωρισθεί ως ιαματικό κέντρο και με τις επιπλέον παροχές η επισκεψημότητά του είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο».

ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΣ

Πρόσθεσε δε πως «Από εκεί και πέρα ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, περιποιημένος, ο κόσμος το εμπιστεύεται και επιπλέον πέρα από τους Έλληνες τουρίστες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, είτε γιατί κάποιοι εμπιστεύονται χρόνια τον πηλό και έρχονται κοντά μας, είτε γιατί κάποιοι μας πλησίασαν το τελευταίο χρονικό διάστημα με την επιπλέον προβολή που έχουμε κάνει για το πηλοθεραπευτήριο  Κρηνίδων και εκείνοι το συνεχίζουν να το εμπιστεύονται και έτσι αυξάνει συνεχώς το κοινό που το επισκέπτεται.

Βέβαια προσελκύει πια και νεότερες ηλικίες λόγω  της βελτίωσης των συνθηκών των δομών. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό σαν κέντρο για μεγάλες ηλικίες. Πλέον έχει αποδείξει ότι είναι για όλες τις ηλικίες και για αυτούς που πραγματικά έχουν κάποιο πρόβλημα είτε δερματολογικό, είτε ρευματολογικό, αλλά είναι και ένα εξαιρετικό κέντρο ευεξίας για νέους και για νέες και δεν είναι ανάγκη να έχεις κάποιο πρόβλημα προκειμένου να εμπιστευτείς τις ιδιότητές του»

Η ίδια τόνισε ότι άπαντες στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ εργάζονται σκληρά προκειμένου να γίνουν και άλλα  βήματα.

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

«Ήδη μέσα στο 2018 ολοκληρώθηκαν όλες οι αδειοδοτήσεις που θα έπρεπε να υπάρχουν προκειμένου να ενταχθεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το κέντρο με τη νέα του μορφή, για να γίνουν δηλαδή νέες εγκαταστάσεις, να υπάρξουν νέες υποδομές, προκειμένου να καταφέρουμε να λειτουργεί όλο τον χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες ή μέχρι 15 Οκτωβρίου όπως είναι τώρα.

Σαφώς και συνεχίζουμε και έχουμε καταθέσει και την αίτησή μας προκειμένου να υπαχθούμε σε χρηματοδοτικό εργαλείο ενώ ήδη υπάρχουν οι πρώτες προεγκρίσεις για αυτό. Περιμένουμε την τελική και οριστική έγκριση, έτσι ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ξεκινήσουμε τη διαδικασία του διαγωνισμού, προκειμένου να γίνουν οι οικοδομικές εργασίες, δηλαδή η κατασκευή ξύλινων οικίσκων που θα αντικαταστήσουν τα τροχόσπιτα που υπάρχουν σε παράλληλα πορεία με τα τροχόσπιτα βέβαια.

Θα βρίσκονται βέβαια αλλού και θα απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν πιο οικονομική διαμονή. Θα υπάρχει βέβαια η πηλοθεραπεία σε ένα κλειστό χώρο προκειμένου να μπορεί όποιος θέλει να απολαύσει τις ιαματικές ιδιότητες του πηλού και τους χειμερινούς μήνες.

Πάρα πολλοί πελάτες που έρχονται το καλοκαίρι περιμένουν να λειτουργήσει σε ετήσια βάση για να έρχονται όλες τις εποχές του χρόνου» σημείωσε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *