Ενημερωτική εκδήλωση από τη σύμπραξη τουρισμού Καβάλας- Θάσου για την τουριστική προβολή της περιοχής

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καλογερικό Θάσου ενημερωτική εκδήλωση των Ξενοδόχων Θάσου και Καβάλας για την τουριστική προβολή της Καβάλας συνολικά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρη Παρασχούδη η σύμπραξη τουρισμού Καβάλας- Θάσου είναι πραγματικότητα και αποδίδει καρπούς.

Ο κ. Παρασχούδης δήλωσε ότι «η σύμπραξη τουρισμού Καβάλας- Θάσου παρουσιάστηκε τον Απρίλιο στην Καβάλα, τότε έγινε η έναρξη των εργασιών της. Και τώρα κάναμε μια παρουσίαση των ενεργειών που έγιναν κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου για την Καβάλα και τη Θάσο. Η σύμπραξη τουρισμού Καβάλας- Θάσου είναι μία πρωτοβουλία των ξενοδοχειακών Ενώσεων των δύο περιοχών, με τη βοήθεια και τη συνέργεια του Επιμελητηρίου Καβάλας και την οικονομική βοήθεια της Fraport και τις γνώσεις της Marketing Greece. Δημιουργήθηκε περιεχόμενο, δηλαδή βίντεο, φωτογραφίες και άλλο υλικό το οποίο προβλήθηκε στις αγορές- στόχους που είναι η Αγγλία, η Γερμανία και η Πολωνία για τη συγκεκριμένη δράση. Προσκλήθηκαν, επίσης, στο νησί και στην Καβάλα διάφοροι άνθρωποι που επηρεάζουν την άποψη κάποιων άλλων, όπως είναι δημοσιογράφοι, οι διαμορφωτές γνώμης μέσω των κοινωνικών δικτύων κι έτσι έγινε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την περιοχή μας».

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Πρόσθεσε δε πως «Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά για όλη την περιοχή. Αυτό φάνηκε. Είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα, ξέρουμε πόσοι είδαν τις καμπάνιες, ποιες ηλικίες τις είδαν, σε ποιος απευθύνθηκε όλη αυτή η προσπάθεια.

Η σύμπραξη Καβάλας- Θάσου είναι μόνο η αρχή. Υπάρχει ένα πρόγραμμα, μια στόχευση δραστηριοτήτων που θα συνεχιστούν. Στόχος μας είναι τώρα η συστράτευση νέων παραγωγικών φορέων, ιδιωτών που θα συστρατευθούν μαζί μας σ’ αυτήν την προσπάθεια προβολής του τόπου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *