Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας : Να μας προστατεύσει η Κυβέρνηση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας τονίζει:

«Μετά από τηλεφωνήματα πολλών συναδέλφων για τη λειτουργία των καταστημάτων από αύριο Δευτέρα, ενημερώσουμε ότι οι Εμπορικοί Σύλλογοι μπορούν ΜΟΝΟ να προτείνουν το κλείσιμο, χωρίς όμως να δεσμεύουν κανένα συνάδελφο στο τι θα κάνει στο κατάστημα του.

Αυτή τη χρονική στιγμή καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της επέκτασης της πανδημίας. Μίας κατάστασης άνευ προηγουμένου.

Οφείλουμε και εμείς, ως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας, των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει και να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, όπως έπραξε και με άλλους κλάδους. Φυσικά η απόφαση αυτή, πρέπει να συνοδεύεται από συγκεκριμένα υποστηρικτικά μέτρα στήριξης αυτών. Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο, σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *