Εμβολιασμοί εκ νέου στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου

 

 

Ξεκίνησαν προχθές εκ νέου οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου με την δεύτερη δόση. Ο Διευθυντής του κ. Αγγελόπουλος έκανε γνωστό ότι ήδη έχουν εμβολιαστεί 500 άτομα.

Σύμφωνα με τον ίδιο “Μετά από μια μικρή διακοπή ξεκίνησε η δεύτερη δόση των εμβολίων. Οι άνω των 80 έρχονται για τη δεύτερη δόση. Η διαδικασία είναι ομαλή, έχουμε τα εμβόλια διαθέσιμα και όλα κυλούν ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιασθεί γύρω στα 550 άτομα και οι άνω των 80 ετών πήγαν καλά με την πρώτη δόση.

Έχουν εμβολιασθεί και ορισμένοι υγειονομκοί, εμβόλιμα κάποιοι ένστολοι όταν είχαμε ακυρώσεις ή θέσεις περίσσιες και καλύψαμε και αυτά τα εμβόλια που ήταν διαθέσιμα».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΥΜΙΑ

Και πρόσθεσε πως «Προθυμία για εμβολιασμούς  υπάρχει, η συμμετοχή είναι μεγάλη. Απλά δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την άλλη ηλικιακή ομάδα. Όταν έρθουν και τα εμβόλια της Άστρα Ζένεκα  θα συνεχίσουμε.

Βέβαια ένα μικρό θέμα υπάρχει με τα δρομολόγια της γραμμής Καβάλας – Πρίνου που είναι μόλις 1 καθημερινά αλλά περιμένουμε μια και έχουμε μόνο μια γραμμή. Όπως και να έχει εμείς συνεχίζουμε, είμαστε σε επιφυλακή και επαγρύπνηση μια και είχαμε κάποια παραπάνω κρούσματα.

Ευτυχώς όλα βαίνουν καλά, έχουμε τρεις χώρους για τους εμβολιασμούς μας και συνεχίζουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast