«Ελπίζουμε σε έναν καλό Αύγουστο», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Λεμονίδης

 

 

Ικανοποιητική κρίνεται η αγοραστική κίνηση στην Καβάλα γεγονός που ικανοποιεί  τους καταστηματάρχες της πόλης. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλης Λεμονίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του ευχόμενος να υποχωρήσει η πανδημία.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ο Ιούλιος είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου εκπτωτικός μήνας. Η τελευταία εβδομάδα κινείται ικανοποιητικά σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Φυσικά δεν μπορεί να θυμίζει σε τίποτα το φετινό καλοκαίρι με αυτό του 2019 και πίσω. Ευελπιστούμε να έχουμε και τον Αύγουστο ανάλογη αγοραστική κίνηση από τους Έλληνες καταναλωτές και τους τουρίστες, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες καταστάσεις που έρχονται, δηλαδή τις πληρωμές, τις αναστολές κλπ. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν προβλήματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ιατρικά δεδομένα και τα θέματα υγείας, για να έχουμε έναν Αύγουστο δημιουργικό και να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει φθινοπωρινής σεζόν».

ΦΟΒΟΣ

Για τη συμπεριφορά των καταναλωτών είπε ότι «ο φόβος σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό πάντα υπάρχει. Τα κρούσματα ανεβαίνουν αυτές τις μέρες, υπάρχει ένας φόβος απόρροια του τι έχουμε ζήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Η πανδημία δεν μας έχει αφήσει, εμείς είμαστε υποψιασμένοι, οι καταναλωτές έχουν έναν φόβο. Από την άλλη τις ανάγκες που έχουν σε ό,τι έχει να κάνει με την κατανάλωση μπορούν να βγουν τώρα αφού είμαστε σε εκπτώσεις, οι τιμές είναι πολύ καλές και υπάρχει επάρκεια αγαθών. Η αγορά της Καβάλας είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί».

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Για τις εκπτώσεις είπε ότι «είναι μία περίοδος κατά την οποία κάθε συνάδελφος έχει τη δυνατότητα να ρευστοποιήσει το εμπόρευμά του. Δημιουργείται μια ακόμη καλύτερη σχέση καταστηματάρχη- πελάτη, με τον τελευταίο να μπορεί να βρει προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Είναι μία περίοδος κοντά στους δύο μήνες στους οποίους μπορούμε να ρευστοποιήσουμε το εμπόρευμα και να μπορούμε να αγοράσουμε στη συνέχεια τα εμπορεύματα του Σεπτεμβρίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση