«Ελπίζουμε με τις εκλογές να έρθουν και άλλοι κοντά μας στον ΑΟΚ» δηλώνει ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας  Γιάννης Προμούσας

Στις 20 Μαρτίου θα γίνουν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας κ. Γιάννης Προμούσας απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή σε αυτές.

Όπως ανέφερε αρχικά «Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που λένε ότι στις 20 Μαρτίου θα έχουμε εκλογές στον ερασιτέχνη ΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά θεωρώ ότι αυτή είναι η έστω η κοντινή ημερομηνία μια και οι εκλογές γίνονται κάθε δύο χρόνια.

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη θα ανοίξουν την αγκαλιά της Καβάλας και ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα έρθει και θα αγκαλιάσει την προσπάθεια του ιστορικού σωματείου της πόλης μας, που δεν είναι άλλη από το να βγάλει την ομάδα από το τέλμα.

Φέτος βέβαια σε κανέναν δεν είναι ευχάριστη η εικόνα της ομάδας. Και σε εμάς βέβαια και στους ερασιτέχνες. Πραγματικά τα πράγματα όλα ξεκίνησαν πολύ αισιόδοξα και για εμάς ήταν καλά τα μηνύματα.

Όλοι ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο ωστόσο αυτό δεν μας βγήκε αγωνιστικά. Είδαμε ότι η ομάδα δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε και ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν ήταν οι καλύτερες επιλογές από το προπονητικό τιμ.

Ωστόσο είδαμε στην πορεία ότι η διοίκηση αντέδρασε, έκανε αλλαγές στο προπονητικό τιμ και άλλαξε και αρχηγούς και όταν είδε ότι και αυτά δεν βγαίνουν έκανε αλλαγές και στο αγωνιστικό τμήμα. Ωστόσο είναι κρίμα όλο αυτό που συνέβη».

ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο κ. Προμούσας πρόσθεσε πως «Η Καβάλα είναι μια ομάδα με παρουσία στην Α`  Εθνική, με συμμετοχές ξεχωριστές, είναι μια ομάδα επαρχίας που πήγε πολύ καλά, έχει ξεχωριστές στιγμές και σίγουρα δεν της άξιζε αυτή η Γ` Εθνική. Εμείς οι φίλαθλοι είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι για αυτό αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Ό,τι και αν γίνει εμείς οι φίλαθλοι πάντα ΑΟΚ θα είμαστε και εμείς όλοι θα προσπαθήσουμε για το κάτι καλύτερο. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Από την άλλη δεν νομίζω ότι πρέπει να πυροβολούμε τη διοίκηση γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν άτομα να ασχοληθούν με τη διοίκηση!!!

Ίσα ίσα εμείς πρέπει να δούμε πως μέσα από τις εκλογές που έρχονται να έρθουν και άλλοι κοντά μας και να στηρίξουν την προσπάθεια. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει ένας ισχυρός άντρας όπως στη Δράμα ή στην Καλαμαριά να αναλάβει, πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε.

Και αν η ομάδα αθλητικά δεν πήγε καλά, διοικητικά πάει καλά, έχει και τις άλλες δράσεις, τις ακαδημίες και προσπαθεί πολύ. Μας λείπει το χρήμα. Να έρθει δηλαδή κάποιος με χρήμα και να κάνει μεταγραφές. Για αυτό και αν πράγματι γίνουν οι εκλογές θα είναι μια ευκαιρία να έρθει κοντά μας και νέος κόσμος ώστε να ελπίζουμε και εμείς σε κάτι καλύτερο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση