Ελπίζει σε πτώση του αριθμού κρουσμάτων covid αυτήν την εβδομάδα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης

 

 

 

 

Σε φάση αποκλιμάκωσης είναι τα κρούσματα κορωνοϊού στην Καβάλα καθώς στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 126 ασθενείς. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνο Κλειτσιώτη πλέον τα κρούσματα μειώνονται καθημερινά.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «διαφαίνονται σημάδια βελτίωσης. Τα περιστατικά που έρχονται είναι πολύ λιγότερα, οι ασθενείς που νοσηλεύουμε σήμερα είναι 126. Είχαμε φτάσει σε οριακό νούμερο γύρω στα 155. Αυτό μας δίνει κουράγιο, αισιοδοξία και ελπίδα ότι η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι καλύτερη. Φαίνεται κι από τους ανθρώπους που έρχονται με συμπτώματα covid, είναι πολύ λιγότεροι. Κι από την ιχνηλάτηση είμαστε πλέον κι εκεί σε καλά νούμερα. Ελπίδα μας είναι να μιλάμε για πτώση αυτήν την εβδομάδα. Ας ελπίσουμε να γίνει πραγματικότητα.

Τα μέτρα φαίνεται να απέδωσαν αλλά οι γιατροί μας περίμεναν καλύτερα αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν τα είχαμε. Ελπίζουμε αυτή η βδομάδα να είναι καθοριστική στην πτωτική τάση των ύποπτων κρουσμάτων και των ατόμων που νοσηλεύονται».

ΑΓΩΝΑΣ

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και πρόσθεσε ότι «δίνουν έναν καλό αγώνα, να παρέχουν τις καλύτερες νοσηλευτικές και ιατρικές υπηρεσίες στους ασθενείς. Υπάρχουν γιατροί που κάνουν 10-12 εφημερίες. Οι νοσηλεύτριες δεν παίρνουν τα ρεπό τους. Είμαστε σε μία εμπόλεμη κατάσταση αλλά τα καταφέρνουμε μέχρι στιγμής. Το προσωπικό μας ανταπεξέρχεται και παρέχουμε καλές υπηρεσίες. Υπήρξε και συγγενής ασθενούς που θέλησε να κάνει δωρεά στο νοσοκομείο, όντας ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες μας. Αυτό με συγκίνησε και θα το μεταφέρω στο προσωπικό μας. Αυτά μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε αυτόν το δύσκολο αγώνα».

Τέλος είπε ότι το νοσοκομείο θα ενισχυθεί με δύο παθολόγους και μετά από παρέμβαση του Καβαλιώτη υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, θα έρθουν το συντομότερο δυνατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast