Εκπτωτικό διήμερο στις 27 και 28 Φεβρουαρίου ενόψει Καθαρής Δευτέρας, για τόνωση της αγοράς

Εκπτωτικό διήμερο ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με το Σωματείο Καφεζυθοπωλών στις 27 και 28 Φεβρουαρίου ενόψει και της Καθαρής Δευτέρας με στόχο να υπάρξει ένα εορταστικό κλίμα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης σημείωσε πως στόχος τους είναι να υπάρξει ένα εορταστικό κλίμα στην αγορά που δεν βιώνει τα καλύτερα της καθώς και οι εκπτώσεις μέχρι σήμερα δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο.

Ο κ. Λεμονίδης δήλωσε ότι «το Δεκέμβριο, τον  Ιανουάριο και το Φεβρουάριο η αγορά δεν πάει καλά σε πανελλαδικό επίπεδο. Εμείς πάντα κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε να τονώσουμε την αγορά. Η σκέψη για το διήμερο Παρασκευή- Σάββατο 28-29 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με το Σωματείο Καφεζυθοπωλών είναι να ενισχύσουμε την αγορά, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια γιορτή που θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις από το σωματείο και ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Και φυσικά εμάς που η δύναμή μας είναι οι εκπτώσεις και οι πολύ καλές τιμές, να προχωρήσουμε σε ειδικές τιμές και προσφορές εκείνες τις δύο μέρες, για να επωφεληθούν οι καταναλωτές. Οι συνάδελφοι ήδη έχουν  προχωρήσει σε μεγάλα ποσοστά τηρουμένων των αναλογιών και της δυνατότητας που έχει ο καθένας. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι ακόμη καλύτερο εκείνες τις μέρες που θα δώσει μια διαφορετική εικόνα όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι και το κομμάτι των προσφορών και των εκπτώσεων.

Γενικά το τριήμερο ήταν μια σκέψη που από πέρυσι ξεκίνησε, απλά δεν υλοποιήθηκε.  Θα πρέπει να βρούμε τρόπους και σημεία που να  εκμεταλλευόμαστε τη μέγιστη επισκεψιμότητα που υπάρχει στην πόλη μας. Ξέρουμε ότι στην Ξάνθη υπάρχει το καρναβάλι που φέρνει πάρα πολύ κόσμο κι έρχεται κόσμος και μένει στα ξενοδοχεία της Καβάλας. Εμείς κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει για να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη εικόνα στον επισκέπτη. Να μπουν στην αγορά, να διασκεδάσουν με εκδηλώσεις σαν προεόρτια του καρναβαλιού της Ξάνθης και να  επωφεληθούν από τις πολύ καλές τιμές».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για την ενημέρωσή του καταναλωτικού  είπε ότι «έχουν ήδη φτιαχτεί  αφίσες και flyer και θα μοιραστούν στα ξενοδοχεία της πόλης και στα τουριστικά σημεία και καταστήματα, όπως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ενημερωθεί άπαντες γι’ αυτό το μικρό αλλά πολύ καλό γεγονός. Κάνουμε μια αρχή φέτος και πιστεύω ότι έτσι όπως ξεκινήσαμε κι άλλα πράγματα δειλά- δειλά έτσι θα μπορέσουμε να το δυναμώσουμε στο μέλλον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *