Εκπαιδευτικούς από την Τουρκία δέχθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Εκπαιδευτικούς από την Μερσίνα της Τουρκίας, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS, υποδέχτηκε το πρωί  στο γραφείο του, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ.  Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Πρόκειται για μια εθιμοτυπική επίσκεψη, στην οποία συμμετέχουν καθηγητές από τη γειτονική χώρα, που τους καλωσορίσαμε και φυσικά τους ενημερώσαμε για την περιοχή μας και για τα ιδιαίτερα θέματα που μας απασχολούν εδώ», σημείωσε στις σύντομες δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Μαρκόπουλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να μας φιλοξενείτε στην Καβάλα. Ακούσαμε πολλά για την πόλη σας από φίλους μας, καθώς μερικά χρόνια πριν είχαμε μια επαφή με την περιοχή σας με άλλα σχολεία. Είναι αληθινά πολύ ωραία που είμαστε εδώ. Θα ήταν ευχής έργο να σας φιλοξενήσουμε στο μέλλον και στην Μερσίνα, της οποίας ο νομάρχης σας στέλνει χαιρετισμούς και πρόσκληση να την επισκεφθείτε», δήλωσε από την πλευρά της η εκπαιδευτικός, Χαμιντέ Καβάς.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τέλος, εκ μέρους του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καβάλας, το οποίο μετέχει στο πρόγραμμα ERASMUS, η εκπαιδευτικός Καλλιόπη Ντόλου, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να μας υποδέχεται ο κ. αντιπεριφερειάρχης στο γραφείο του. Μια ομάδα εκπαιδευτικών από τη Μερσίνα της Τουρκίας βρίσκεται στην περιοχή μας, για να εκπαιδευτούν πάνω σε θέματα που αφορούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση