Εκδικάστηκαν προχθές τα ασφαλιστικά μέτρα για άλλους 59 απολυμένους της ΒΦΛ

Εκδικάστηκαν προχθές τα ασφαλιστικά μέτρα 59 απολυμένων της ΒΦΛ καθώς οι απολύσεις έγιναν χωρίς να αποζημιωθούν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Βογιατζίδης. Η εκδίκαση των υποθέσεων ήταν πολύωρη καθώς ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Βογιατζίδης, ο οποίος σημειωτέον κατέθετε για δυόμιση ώρες, ανέφερε πως «προχθές είχαμε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, αφορούσε 59 συναδέλφους μου απολυμένους προκειμένου να επαναπροσληφθούν από εκεί από όπου παράνομα εκδιωχθήκανε. Παράνομα, κάνοντας ο κ. Λαυρεντιάδης τις ανομίες τις γνωστές. Μας έχει εκδιώξει από το εργοστάσιο μη δίνοντάς μας αποζημιώσεις, ούτε καν μπορούμε να βγούμε στο επίδομα ανεργίας. Η κατάσταση των συναδέλφων πλέον είναι τραγική, ήδη σπίτια έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, η κατάσταση εδώ και έξι μήνες χωρίς καν να έχουμε τα προς το ζην είναι πάρα πολύ δραματική».

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Αναφέρθηκε επίσης ο κ. Βογιατζίδης στην έλευση στην Καβάλα του βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη προς συμπαράσταση των απολυμένων, σημειώνοντας πως «τον είχαμε συναντήσει κάτω στην Αθήνα, έδειξε ενδιαφέρον και ήρθε να συμπαρασταθεί σε αυτόν τον αγώνα που κάνουμε. Η διαδικασία κράτησε μέχρι τις 9 το βράδυ. Άργησε βέβαια να ξεκινήσει, δεν ξεκινήσαμε νωρίς, ξεκινήσαμε περί τις 2.30 – 3.00 η ώρα περίπου και τελειώσαμε στις 9 η ώρα το βράδυ. Υπήρξε κάποια στιγμή που κόντεψε η διαδικασία να αναβληθεί. Το θέμα είναι να εκδικαστεί και να βγει η απόφαση, διότι επαναλαμβάνω ο κόσμος είναι σε τραγική κατάσταση. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη ο κόσμος άμεσα να επιστρέψει στις δουλειές του, έξι μήνες τώρα δεν έχουν κανέναν πόρο όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Στις 6 Σεπτεμβρίου εκδικάστηκαν τα προηγούμενα ασφαλιστικά μέτρα, περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα, περιμένουμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας από εκεί που παρανόμως εκδιωχθήκαμε. Αν και είμαστε μέσα στα συνηθισμένα χρονικά πλαίσια της έκδοσης απόφασης, όσο περνάει ο χρόνος τόσο η αγωνία μας μεγαλώνει και τα ερωτήματα πληθαίνουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.