Εκδήλωση του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας για την Ανακύκλωση

Με επιτυχία πραγματοποίησε ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας εκδήλωση με κεντρικό θέμα την Ανακύκλωση, στις 13-10-2019, ημέρα Κυριακή, στο χώρο του εντευκτηρίου του, έναντι Αγίου Σίλα θέση Τακάν, πάνω από το Κωνστάντειο Γηροκομείο Καβάλας.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καβάλας ,την Ένωση Παλαιών Προσκόπων και το Δήμο Καβάλας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίααπό τον ειδικό σύμβουλο διαχείρισης περιβάλλοντος του κ.Δημάρχου  κ.Κυτή  με θέμα την «Ανακύκλωση στο Δήμο Καβάλας». Επίσης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος  Πρασίνου κ.Σταυρίδης.

Ακολούθησαν βιωματικά παιχνίδια ανακύκλωσης για τους μικρούς μας φίλους από τον ερασιτέχνη ηθοποιό κ.Ιορδάνη Καλαϊτζίδη και παιχνίδια σταθμών οργανωμένα από το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καβάλαςγια μεγαλύτερα παιδιά  με το ίδιο θέμα. Με αμείωτο ενδιαφέρον συμμετείχαν όλα τα παιδιά και στο τέλος κεράστηκαν γλυκίσματα ,προσφορά της αρτοποιίας Φελαχίδη και νερά ,προσφορά της εταιρείας Τουρναβίτη. Επίσης δόθηκε  ενημερωτικό υλικό, φυλλάδια, τσάντες ανακύκλωσης κ.α.σε μικρούς και μεγάλους ,προσφορά του Δήμου Καβάλας.

Για τους πεζοπόρους έγινε μια μικρή πεζοπορία σε κοντινό μονοπάτι .Η εκδήλωση έκλεισε με ένα μικρό γλέντι .

Ευχαριστούμε τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν με τα παιδιά τους, τους συνεργάτες μας που πάντα μας στηρίζουν Ένωση Γονέων, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καβάλας ,την Ένωση Παλαιών Προσκόπων και το Δήμο Καβάλας.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, αρτοποιία Φελαχίδη και εταιρεία Τουρναβίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *