Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Στις  14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00,  στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας  Καβάλας,  η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί εκδήλωση μνήμης και απόδοσης τιμής στον ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Ανδρέα Παπανδρέου, 20 χρόνια μετά από το θάνατό του και  42 χρόνια μετά από την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα  ο Γραμματέας της Νομαρχιακής κ. Ιορδάνης Χοροζίδης απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να παραβρεθούν στην εκδήλωση τονίζοντας πως  «ελάτε όλοι στην εκδήλωση, οι μεγαλύτεροι να ανακαλέσουμε μνήμες από τις παρουσίες του στην Καβάλα, με αφορμή ποικίλο υλικό, κυρίως φωτογραφικό και video που θα δούμε ενώ οι νέοι να κατανοήσουν γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ., με το λαοπρόβλητο ηγέτη του, κυριάρχησε ιδεολογικά, ώστε να αποφασίσουν και να συνεχίσουν τον αγώνα για ότι βαθύ έχει σωθεί».

Ο κ. Χοροζίδης πρόσθεσε πως ο Α. Παπανδρέου με την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης έφερε την εθνική συμφιλίωση και η στρατηγική του ακολουθείται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ

Από πλευράς του ο πρώην βουλευτής κ. Παπουτσής αναφέρθηκε στην φωτιά της Θάσου που την χαρακτήρισε βιβλικών διαστάσεων και εξέφρασε την αλληλεγγύη του κόμματος στους δοκιμασθέντες Θασίους που υπέστησαν τεράστιες ζημίες. Πρόσθεσε δε ωπς ενημέρωσαν την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά και άμεσα εντός των προσεχών ημερών κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με  κοινοβουλευτική εκπροσώπηση θα επισκεφθεί το νησί για να αποτιμήσει την κατάσταση. Ο κ. Παπουτσής άφησε αιχμές για καθυστερημένη παρέμβαση των αέριων μέσων στην Θάσο όπως και για την απουσία του αρμόδιου υπουργού τις πρώτες επίμαχες ώρες…

Ευχήθηκε δε να υπάρξει  άμεση ανταπόκριση της κυβέρνησης καθώς αναμένονται άμεσοι κίνδυνοι από τις συνέπειες της φωτιάς όπως πλημμύρες… «Ας διδαχτούμε από τα λάθη μας και ας μην επιτρέψουμε η Θάσος να ζήσει άλλες τέτοιες στιγμές» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος σε ότι αφορά την παρουσία του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην ΔΕΘ σχολίασε πως πρώτη φορά ως πρωθυπουργός ήρθε αντιμέτωπος με τις δεσμεύσεις του, ενώ χαρακτήρισε αλαζονική την διάθεση του.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση