Εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Καβάλα με τον Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΙΝΑΛ, ενόψει του 2◦ᶸ Συνεδρίου του Κινήματος, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα “Φίλιππος” του ξενοδοχείου “Galaxy Hotel Kavala”. Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ κ. Χοροζίδης απηύθυνε πρόσκληση στα μέλη του κινήματος για συμμετοχή.

Ο κ. Χοροζίδης δήλωσε αρχικά  ότι «Αυτή η εκδήλωση είναι στα πλαίσια της πορείας μας για το συνέδριο που θα γίνει στις 29-30 Μαρτίου. Προβλέπεται μια κεντρική πολιτική εκδήλωση με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Έτσι στη δική μας περίπτωση θα την αναπτύξει ο Νίκος Ανδρουλάκης την Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Βέβαια θέλω να πω ότι υπάρχουν κάποιες διορίες.

Μέχρι τις 18 του μηνός, τα μέλη μας που νομίζουν ότι έχουν αλλάξει κάποια στοιχεία μπορούν να κάνουν επικαιροποίηση στοιχείων. Όσοι είναι φίλοι και θέλουν να γίνουν και μέλη μπορούν να κάνουν το ίδιο, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μας, ενώ μέχρι τις 20 του μηνός, τελειώνει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες που μπορούν να θέλουν κάποια μέλη μας να είναι στο συνέδριο.

Εμείς τώρα, έχουμε εμπρός μας το μεγάλο δίλλημα, αν πρέπει να είμαστε σε ενιαίο κόμμα ή αν έπρεπε να διατηρήσουμε τα κόμματα και να είμαστε πολυκομματικός φορέας. Επειδή όμως πραγματικά δεν σφυρηλατήθηκε ενότητα στην πράξη και μας προέκυψαν αντιθέσεις και αποχωρήσεις, για αυτό και είπαμε να πάμε σε συνέδριο για να δούμε την προοπτική».

ΠΕΡΙ ΡΕΥΜΑΤΩΝ

Και πρόσθεσε πως «Έτσι και αλλιώς τα δημοκρατικά κόμματα επιτρέπουν μέσα στις τάξεις τους τα ρεύματα όχι όμως τους κομματικούς σχηματισμούς. Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και εμείς στο συνέδριο. Η πρόταση της προέδρου κ. Γεννηματά είναι στην κατεύθυνση να έχουμε ενιαίο κόμμα, μένει να δούμε και τι θα αποφασίσουν οι σύνεδροι”.

Την Κυριακή λοιπόν 3 Μαρτίου, τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους για το Συνέδριο από τις Τοπικές τους Οργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται να μπουν στο members.kinimaallagis.gr για να επιβεβαιώσουν αν είναι μέλη και να μάθουν που ψηφίζουν.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους αν είναι ήδη μέλη, μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Υποψηφιότητα για υποψήφιος σύνεδρος μπορεί κανείς να υποβάλει μέχρι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, είτε μέσω της πλατφόρμας members.kinimaallagis.gr, είτε με αποστολή email στοsynedriokinimaallagis@gmail.com

Εγγραφές αλλοδαπών με αποστολή email στο mitrookinimaallagis@gmail.com

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σε εγγραφή ή επικαιροποίηση στοιχείων μπορούν να απευθύνονται στο mitrookinimaallagis@gmail.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *