Εκδήλωση σήμερα από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας

Σήμερα  ο Όμιλος Ρόταρυ Δυτικής Καβάλας θα διοργανώσει μία εκδήλωση για την Γενοκτονία των Αρμενίων στο Ξενοδοχείο Ωκεανίς  στις 9 το βράδυ.  Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ομίλου κ. Άννα Παυλίδου ομιλητής θα είναι  ο κ. Αβραάμ Ασυριάν, μέλος του Ομίλου τους.

Όπως ανέφερε αρχικά η κ. Παυλίδου «Έχουμε μια σημαντική εκδήλωση την Τετάρτη 22 Μαίου στις εννέα το βράδυ στο ΩΚΕΑΝΙΣ με ανοικτή είσοδο σε όλους. Το μέλος του Ομίλου μας κ. Αβραάμ Ασυριάν, ο παλιός ιδιοκτήτης του καταστήματος ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΡΜΕΝΟΣ ο οποίος θα μας αναπτύξει ένα θέμα για τη γενοκτονία των Αρμενίων.

Μιλάμε για μια μαύρη επέτειο η οποία στις 24 Απριλίου απλά επιλέξαμε να γίνει τώρα και προκειμένου να συμπέσουμε χρονικά στην εκδήλωση μας με την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων.

Το ένα μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό και αφηγήσεις ιστορίας πραγματικές όμως από αρμένιους αλλά και αφηγήσεις που θα κάνει ο ίδιος από τη δική του οικογένεια προερχόμενες, από τους δικούς του ανθρώπους που βιώσαν αυτό τον διωγμό.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει την Αρμενία στο σήμερα. Πως είναι δηλαδή η Αρμενία σήμερα, σε ποια μέρη του κόσμου ζουν Αρμένιοι, με τι ασχολούνται και θα προχωρήσει σε μια αναδρομή στο μακρύ παρελθόν και στο πρόσφατο μέλλον της Αρμενίας.

Θα είναι δηλαδή μια εκδήλωση με αρκετό κόσμο. Μάλιστα  ο κ. Αβραάμ είναι ένα σεβαστό πρόσωπο. Πριν από λίγους μήνες τον τιμήσαμε στον Όμιλο μας γιατί είναι ένα από τα μακριβιότερα μέλη μας, είναι ένας ροταριανός που έχει τάξει την ζωή του στην προσφορά και προσφέρει αθόρυβα στον συνάνθρωπο.

Δεν γνωρίζει το ένα χέρι τι κάνει το άλλο. Εμείς καλούμε τον κόσμο να έρθει, να μάθει, να ενημερωθεί μέσα από μια όμορφη βραδιά με εναλλασσόμενα συναισθήματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *