Εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακές Υπογραφές & Άλλες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες, Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και Νέες Εφαρμογές» στην Ελευθερούπολη

Το Επιμελητήριο Καβάλας,  ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες  Τρίτη 22 Μαΐου  εκδήλωση στην Ελευθερούπολη με θέμα «Ψηφιακές Υπογραφές & Άλλες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες, Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και Νέες Εφαρμογές». Στα πλαίσια της εκδήλωσης υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Μάρκου Δέμπα, και του δημάρχου Παγγαίου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του Δήμου Παγγαίου και συμφωνήθηκε μια περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων για την άμεση αντιμετώπισή τους. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο κ. Ιωάννης Κούτρας, Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ-Υ.Μ.Σ.-Κ.Υ.Επιχειρήσεων.

Ο κ. Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει επίσης με τους εισηγητές της εκδήλωσης κ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Διευθυντή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και την κα. Αναστασία Ξαρχά, Προϊσταμένη ΓΕΜΗ. Ο δήμαρχος πρότεινε τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας του ΓΕΜΗ με τα προγράμματα που αφορούν την περιοχή μας π.χ. προγράμματα Leader και τη δημιουργία Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕΠΙΧ) στην Ελευθερούπολη. Ο κ. Αποστολόπουλος, δεσμεύτηκε ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να γίνει εφικτή η υλοποίηση των παραπάνω προτάσεων το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *