Εκδήλωση για το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο διοργανώνει σήμερα το Επιμελητήριο Καβάλας

Εκδήλωση για το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Επιμελητήριο Καβάλας στις 6.30 το απόγευμα. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Μάρκος Δέμπας χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την ενημερωτική εκδήλωση.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι μία εκδήλωση η οποία θα γίνει αύριο (σ.σ. σήμερα) το απόγευμα στις 6.30μμ. Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο ζήτησε να παρουσιάσει το θέμα ουσιαστικά για τις εργασιακές συγκρούσεις. Είναι ένα θέμα αρκετά ενδιαφέρον και πιστεύω ότι θέλει να αναδείξει κυρίως, σε ψυχολογική και κοινωνιολογική βάση, τις συγκρούσεις που πολλές φορές παρατηρούνται στον εργασιακό χώρο. Είναι επομένως μια καλή ευκαιρία να δούμε από τους εισηγητές πώς ακριβώς δημιουργούνται κάποιες καταστάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο, πώς αντιμετωπίζονται, πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι ώστε αυτό το οποίο όλοι θέλουμε, μία εργασιακή ειρήνη στους χώρους εργασίας, που είναι και το ζητούμενο και πώς να αποφεύγονται ή όταν δημιουργούνται πώς να καταπραΰνονται. Θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και μέσα από τις ερωτο-απαντήσεις να βγάλουμε ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Εμείς σαν Επιμελητήριο θέλουμε να δίνουμε χώρο σε διάφορα αντικείμενα, συζητήσεις που πραγματικά δεν θα είναι μόνο τα ψυχρά οικονομικά νούμερα, αλλά και θέματα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και για τους εργαζόμενους και για τους επιχειρηματίες».

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Σχετικά με το Βιοτεχνικό Πάρκο, ανέφερε ότι «να πω την αλήθεια δεν είχα το χρόνο και λόγω της Έκθεσης να είμαι πιο πιεστικός στον κ. Περιφερειάρχη. Αλλά νομίζω ότι από σήμερα- αύριο θα είναι πλέον η πρώτη προτεραιότητα στην ατζέντα μας για να δούμε πώς θα το λύσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *