«Είναι τιμή μου να με εμπιστεύεται ο κ. Καρατζαφέρης» δηλώνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παράσχος  Αγανικόλας

Μεγάλη τιμή για τον ίδιο θεωρεί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Αγανικόλας το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης του ανέθεσε την προεδρία της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ στην Καβάλα.  Υπενθυμίζεται ότι το προπερασμένο Σάββατο ο κ. Καρατζαφέρης ήταν στην Καβάλα  στο πλαίσιο περιοδείας του.

Όπως τόνισε αρχικά «Θεωρώ ότι η εκδήλωση που έγινε στην Καβάλα ήταν πολύ πετυχημένη. Ακούσαμε από τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού πολύ σημαντικά πράγματα, αυτά αφορούν άπαντες.

Βέβαια εμείς με την ανασύνταξη αυτού του κόμματος, το οποίο από την αρχή φτιάχνεται και θέλουμε καινούρια στελέχη και καινούρια πρόσωπα, πιστεύουμε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να βρούμε λύση με την Ευρώπη χωρίς όμως να σκύψουμε το κεφάλι στην Ευρώπη.

Αυτό δηλαδή που πρέπει να ξέρουν οι πολίτες, είναι ότι αυτό που εμείς επιδιώκουμε είναι έναν πολιτικό μηχανισμό που θα μπορεί να λέει ΟΧΙ σε όσα επιβάλλει η Ευρώπη και που παράλληλα θα μπορεί να σχεδιάσει και να παρουσιάσει ένα σοβαρό πρόγραμμα και δη αισιόδοξο στον ελληνικό λαό.

Μια ελπίδα χρειάζεται ο κόσμος, όταν τα πράγματα στην αγορά είναι πολύ δύσκολα. Απλά εγώ δεν βλέπω μέλλον. Και έτσι όπως πηγαίνουμε και εγώ ο ίδιος που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας,  βλέπω καθημερινά ότι έχει χαθεί κάθε στοιχείο εθνικής κυριαρχίας. Η Ελλάδα έχει γίνει γερμανικό προτεκτοράτο και από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Αν δεν πάρουμε εμείς αποφάσεις, αν αποφασίζει για εμάς μόνο η Μέρκελ και η παρέα της, τότε ΝΑΙ είμαστε τελειωμένοι».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Πρόσθεσε δε πως «Για τον κ. Καρατζαφέρη που τώρα γνώρισα από κοντά, τον θεωρώ ευφυέστατο και προσωπικά είναι τιμή μου να μιλάει ένας τέτοιος άνθρωπος με τόσο καλά λόγια για εμένα.

Πλέον μου άρεσε που δήλωσε ότι χρειάζονται άνθρωποι σαν και εμένα να εμπλακούν στα κοινά και επιτέλους να αρθρωθεί μια φωνή διαφορετική. Ειδάλλως έρχεται το κακό εμπρός μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση