«Είναι σαν ένα αυτογκόλ που βάζεις στο τελευταίο λεπτό» δηλώνει ο νομικός, Παύλος Γεωργιάδης, για την απόφαση απομάκρυνσης του Ε. Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ

Την παραίτησή του υπέβαλε από το να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο νομικός κ. Παύλος Γεωργιάδης, λόγω της απόφασης της προέδρου του. Για το θέμα αυτό δήλωσε ότι «έκανα μια ανακοίνωση την  οποία βασάνισα πολύ στο μυαλό μου, στη σκέψη μου. Και νομίζω ότι το περιεχόμενό της αντικατοπτρίζει και τις δικές μου απόψεις. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μία απόφαση της Προέδρου η οποία καταστατικά είναι νόμιμη φυσικά, αλλά δεν μπορείς να παίρνεις αυτήν την απόφαση σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο ενόψει και των εκλογών. Η δική μου σχέση με όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι δέχθηκα πρόσκληση από τον γραμματέα του Κινήματος να κατέβω υποψήφιος βουλευτής την οποία αποδέχθηκα. Ήταν πολύ τιμητική για το πρόσωπό μου. Ήταν ένα πεδίο στο οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ. Όμως αυτό που έρχεται ξαφνικά είναι σαν ένα αυτογκόλ που βάζεις στο τελευταίο λεπτό και μετά τρέχεις να μαζέψεις τα κομμάτια να ισοφαρίσεις. Έτσι, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια από την πλευρά μου. Εύχομαι και σε όλους τους πρώην συναδέλφους συνυποψηφίους καλό αγώνα.

Από ‘κει και πέρα, αν αυτή η απόφαση δημιουργήσει ή δεν δημιουργήσει προβλήματα, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι όμως αυτή δημοκρατική λειτουργία ενός κινήματος το οποίο θέλω να πιστεύω ότι ανήκει στο χώρο που θα μπορούσε να βγάλει από τα αδιέξοδα, αναδεικνύοντας το ο κόσμος ως την τρίτη δύναμη που θα μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση που θα προκύψει στο μέλλον. Δυστυχώς όμως έτσι δεν γίνονται συσπειρώσεις. Με τέτοιες αντιδράσεις της τελευταίας στιγμής δεν μπορεί να επιτευχθεί συσπείρωση. Έτσι πιστεύω. Μακάρι ο καθένας να κάνει τον αγώνα του και να πετύχει αυτές τις επιδιώξεις. Εύχομαι τα καλύτερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *