«Είναι πολύ δύσκολο, μετά από 2 μήνες αδράνειας, να μπουν παίκτες στα γήπεδα», δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος

Δύο εβδομάδες συμπληρώθηκαν από την στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ και είναι άγνωστο το πότε θα επαναληφθεί. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο ευελπιστούν σύντομα να επιστρέψουν σε αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «εδώ και δύο εβδομάδες δεν υπάρχει ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Καβάλα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Εμείς με δική μας πρωτοβουλία ενώ υπήρχε απαγόρευση να γίνονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, πήραμε την απόφαση να αναστείλουμε την αγωνιστική δραστηριότητα διότι δεν μπορούσε να εφαρμοστεί στα ερασιτεχνικά γήπεδα το μέτρο κεκλεισμένων των θυρών. Μετά από λίγες μέρες ήρθε και η γενική απαγόρευση. Δυστυχώς αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα αρχίσουμε να παίζουμε ξανά ποδόσφαιρο. Ήδη οι μεγάλες ομοσπονδίες αναστέλλουν αθλητικά γεγονότα όπως το EURO, τους τελικούς των διασυλλογικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Κι εδώ ευχόμαστε να τελειώσει αυτό το κακό με τον ιό όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε για τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν. Το καλό σε μας είναι ότι δεν έχουν μείνει πάρα πολλοί αγώνες. Είχε απομείνει ένας μήνας αθλητικής δραστηριότητας. Ελπίζουμε όσο πιο σύντομο να είναι το χρονικό διάστημα να μπορέσουμε να μπούμε ξανά στα γήπεδα. Αλλά κι αυτό είναι πολύ δύσκολο, μετά από 2 μήνες αδράνειας να μπουν παίκτες στα γήπεδα. Ευχόμαστε κι ευελπιστούμε να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Όπως βλέπω, και ο Απρίλιος θα είναι μήνας απομόνωσης κι από ‘κει και ύστερα μακάρι να ξεπεραστεί κι αυτό το θέμα και για το ποδόσφαιρο θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα κάτσουμε όλοι οι φορείς και θα βρούμε την άκρη. Πιστεύω ότι θα  υπάρχει μια κεντρική κατεύθυνση από την ΕΠΟ για το τι θα γίνει μετά. Αλλά και να μην γίνει αυτό, όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου στην Καβάλα, θα κάτσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά επειδή δεν μπορεί η κάθε ΕΠΣ να εφαρμόζει κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ότι θα δοθεί οδηγία από την ΕΠΟ».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Για τον τελικό του κυπέλλου είπε ότι «αυτήν τη στιγμή έχουν αναδειχθεί οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Πιστεύω ότι ο πρώτος αγώνας, εφόσον ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα, θα είναι ο τελικός. Ο κυπελλούχος συνεχίζει στη β’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΟ. Εξαρτάται από το τι θα γίνει κι εκεί, τι αποφάσεις θα παρθούν. Ας έρθει εκείνη η ώρα με το καλό και το πρώτο παιχνίδι που θα ξεκινήσει η σεζόν πιστεύω ότι θα είναι ο τελικός, μεταξύ του Νέστου και του Βύρωνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast