«Είναι μια ρύθμιση που την περιμέναμε», λέει για τις 120 δόσεις ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης

Θετικά κρίνει τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες για τις οφειλές προς τα  ασφαλιστικά ταμεία ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλης Λεμονίδης.

Για το θέμα αυτό είπε ότι «το μέτρο είναι πάρα πολύ καλό, αρκεί να ξεκινήσει, να μην έχει καθόλου αποκλεισμούς και να μπορέσουν να μπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι. Αυτό το μέτρο έπρεπε να ξεκινήσει ήδη εδώ και χρόνια. Τα μεγέθη τα οποία χρωστάει ο καθένας ξεχωριστά ολοένα και μεγαλώνουν, ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να προλάβουμε τις καταστάσεις και πριν από τουλάχιστον δύο χρόνια. Τώρα που ξεκινάει είναι καλό αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσουν με τα υπέρογκα χρέη που έχει ο καθένας να μπει και με τις προϋποθέσεις που μπορεί αρκετούς να μην τους βάλουν στη ρύθμιση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επωφεληθούν οι συνάδελφοι. Είναι μία καλή ρύθμιση που περιμένουμε ως Μάννα εξ ουρανού εδώ και χρόνια. Και γι’ αυτό δεν θέλουμε να υπάρξουν αποκλεισμοί και θέλουμε να μπουν μέσα όλοι οι συνάδελφοι για να μπορέσει και το κράτος να έχει έσοδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *