«Είναι δύσκολο αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε το Πάρκο Φαλήρου σε καλή  κατάσταση» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ζήσης Μπόνιας

Το Πάρκο Φαλήρου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την καθαριότητα του κυρίως λόγω κακών συμπεριφορών των ατόμων που το χρησιμοποιούν… Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και πρασίνου κ. Ζήσης Μπόνιας.

«Είναι αλήθεια πως εκεί στο Πάρκο Φαλήρου έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από θέματα. Έχουμε επισκέψεις ρομά όλο το βράδυ εκεί και ευτυχώς που τις τελευταίες ημέρες έχουν περιορίσει τις εκεί επισκέψεις τους.

Μάλιστα είχαμε μεγάλο πρόβλημα και το Πάρκο Φαλήρου έχουμε καθημερινά υπάλληλο από τις επτά το πρωί. Βέβαια αυτά που αντιμετωπίζει είναι πολλά μια και πολύς κόσμος περνά από εκεί και αφήνει τα σημάδια του. Σε καθημερινή βάση δύο άτομα του πρασίνου κάνουν δουλειά και προσπαθούμε να το έχουμε σε μια όμορφη εικόνα.

Το απόγευμα όμως έχουμε τα μεγαλύτερα προβλήματα για αυτό και δουλεύουμε συνεχώς το πρωί. Εξάλλου είναι και το θέμα με τις τουαλέτες που είναι κλειστές. Δεν ξέρω σε τι καθεστώς δουλεύουν οι άνθρωποι εκεί. Ξέρω ότι τις ανοίγουν μόνο για το παζάρι. Άκουσα βέβαια κάποιες γκρίνιες, έκανα κάποιες κουβέντες με τους ανθρώπους εκεί αλλά δεν τις χρησιμοποιεί πολύς κόσμος τις τουαλέτες επειδή υπάρχει και το αντίτιμο και τελικά πολλοί δεν πηγαίνουν εκεί» σημείωσε αρχικά.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια στο πάρκο αλλά και κάποιες αθλητικές υποδομές, δήλωσε ότι «Με τα παιχνίδια όπου βλέπουμε προβλήματα μου τα μεταφέρουν οι υπάλληλοι  και με την αρμοδιότητα που μας παρέχεται τα μεταφέρουμε στην Τεχνική Υπηρεσία μια και είναι δική της δουλειά. Η καθαριότητα όλου του χρόνου, η περιποίηση του πρασίνου και η φροντίδα του είναι θέμα της Υπηρεσίας Ποιότητας Ζωής και αυτή η δράση γίνεται σε καθημερινή βάση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *