Διανομή ειδών ένδυσης και υπόδησης, κυρίως για παιδιά, πραγματοποίησε ο Σύλλογος για την Οικογένεια και το Παιδί ΠΝΟΗ

Διανομή ειδών ένδυσης και υπόδησης πραγματοποίησε ο Σύλλογος για την Οικογένεια και το Παιδί ΠΝΟΗ στα γραφεία του επί της οδού Τσολάκη. Το μέλος του συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε πως τα είδη που διένειμαν ήταν για παιδιά κυρίως.

Συγκεκριμένα είπε ότι «την Τρίτη κάναμε ένα ανοιχτό κάλεσμα στους συμπολίτες μας. Οι προσφορές του κόσμου μέχρι τώρα και συνεχίζονται πάντα, είναι πολύ μεγάλες σε ρούχα και ευχαριστούμε τον κόσμο που εμπιστεύεται τα ρούχα του, γιατί τα διαθέτουμε έτσι όπως πρέπει. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο χώρος μας είναι περιορισμένος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Έτσι, λοιπόν, καθώς έχουμε μεγάλη επάρκεια σε ρούχα, κάναμε αυτό το διήμερο κάλεσμα στους συμπολίτες μας να έρθουν να διαλέξουν, να πάρουν για παιδιά -πολλά ρούχα και παπούτσια για παιδιά, λιγότερα ρούχα για ενήλικες, γιατί δεν συγκεντρώνουμε πολλά αυτόν τον καιρό. Ήρθε κόσμος την Τρίτη, δεν μπορώ να πω ότι είχαμε αθρόα προσέλευση. Είναι λίγο και το μέρος που βρισκόμαστε, είμαστε λίγο ψηλά, με αποτέλεσμα να μην μας βρίσκουν κι εύκολα. Σήμερα (σ.σ. χθες) κάνουμε τη δεύτερη μέρα από αυτό το ανοιχτό bazaar, δωρεάν. Ό,τι μας προσφέρουν, το προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας και μακάρι ο κόσμος να έρθει και να πάρει, να διαλέξει και να βολευτεί. Και βέβαια όχι μόνο ρούχα, είναι και διάφορα από εξοπλισμό για παιδιά, καρεκλάκια για αυτοκίνητο, παιδικά κρεβάτια, ιματισμός, σεντόνια, κουβέρτες. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε και μπορεί ο κόσμος να πάρει ό,τι τον ενδιαφέρει».

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Πρόσθεσε δε πως «Γι’ αυτά που θα μας μείνουν, θα κάνουμε μία επόμενη κίνηση και προσπάθεια, όπως πολλές φορές έχουμε κάνει. Αναφερόμαστε σε μεγάλες Οργανώσεις όπως είναι στην Αθήνα η Συνάντηση που στέλνουμε πακέτα μετά από συνεννόηση για να τα χρησιμοποιήσει κόσμος που τα έχει ανάγκη. Γιατί το θέμα είναι αυτό. Να πάνε σε κόσμο που έχει ανάγκη. Και προσπαθούμε πάντοτε, βρίσκουμε διάφορους τρόπους, ή στις φυλακές της Θήβας που έχουν παιδιά. Ό,τι ανάγκες έχουν πάντοτε τους καλύπτουμε και εκεί. Γιατί προσπαθούμε και έξω από τα σύνορα της πόλης μας, όπου υπάρχει ανάγκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *