Διακοπή υδροδότησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα στην πόλη της Καβάλας που θα καλύψει σχεδόν τη μισή πόλη

Διακοπή υδροδότησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα στην πόλη της Καβάλας που θα καλύψει σχεδόν τη μισή πόλη. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ξανθόπουλος εξήγησε πως πρόκειται για εργασίες απαραίτητες και θα προσπαθήσουν η περάτωση τους να γίνει εγκαίρως και αν είναι δυνατόν το δίκτυο να δοθεί σε χρήση νωρίτερα από όσο έχει ανακοινωθεί.

Στις δηλώσεις του συγκεκριμένα ο κ. Ξανθόπουλος σημείωσε πως «η πρώτη διακοπή θα είναι από το πρωί στις 8 μέχρι τις 12 το μεσημέρι, είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσει νωρίτερα η παρέμβαση, αλλά για λόγους ασφαλείας δίνουμε πάντα μια ανοχή μήπως δεν συμβεί κάτι το οποίο δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Και θα αφορά ουσιαστικά τη δεύτερη ζώνη. Η δεύτερη ζώνη είναι η περιοχή που χωρίζεται από τη Σαππαίων μέχρι τη Δαγκλή, Κωνσταντίνου Τσολάκη, τα Λαζέικα. Έχουμε μια βλάβη στην Αφροδίτης η οποία είναι μερικές μέρες σε ένα φρεάτιο, το οποίο φρεάτιο επειδή είναι κεντρικό και βασικό και μεγάλης διατομής θα πρέπει να κάνουμε διακοπή, να εκκενώσουμε το σύστημα για να μπορέσουμε να την αποκαταστήσουμε τη βλάβη. Θα μας πάρει υπολογίζω μια με δύο ώρες όχι παραπάνω».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ

Συμπλήρωσε πως «η δεύτερη διακοπή αφορά το κέντρο της πόλης, την πρώτη ζώνη δηλαδή. Τα έργα της μέσης ζώνης έχουν ολοκληρωθεί όσον αφορά τη σύνδεση με τη Βενιζέλου, δηλαδή ο αγωγός ο οποίος από την 16ης Ταξιαρχίας έχει περάσει στην Κομνηνών, Αγίας Λαύρας, έχει βγει στην 7ης Μεραρχίας και τώρα πλέον είναι στην οδό Βενιζέλου, όπου θα πάει να συναντηθεί και να κουμπώσει με τον αντίστοιχο αγωγό που έχει περάσει η παλιά εργολαβία του κ. Στυλιανίδη, στα έργα που έκανε στην οδό Βενιζέλου και στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Επιλέξαμε λοιπόν αυτήν τη δεύτερη διακοπή να την κάνουμε το μεσημέρι για λόγους που νομίζω είναι προφανείς και μπορεί να τους καταλάβει ο κάτοικος του κέντρου. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν επιχειρήσεις, υπάρχουν καταστήματα, υπάρχουν ιατρεία, υπάρχουν κομμωτήρια, υπάρχουν τέτοιες χρήσεις και πάντα ανάλογη ώρα επιλέγουμε να την κάνουμε, τρεις με πέντε το απόγευμα, για να μπορέσουμε να συνδέσουμε τον ένα αγωγό με τον άλλο. θα αναστατώσουμε την καθημερινότητα του κέντρου είναι γεγονός, αλλά θεωρώ ότι οι παρεμβάσεις αυτές είναι πάρα πολύ ουσιαστικές και για να περιορίσουμε ένα σημαντικό πρόβλημα που έχουμε στη δεύτερη ζώνη. Αλλά και για να ολοκληρωθεί η σύνδεση της μέσης με τα έργα της Βενιζέλου μπροστά στην προοπτική να ολοκληρωθούν τα έργα της μέσης και της υψηλής ζώνης το συντομότερο δυνατόν και να δώσουμε σε χρήση αυτό το δίκτυο, το μεγάλο κομμάτι της πόλης που ολοκληρώνεται σιγά σιγά, σε χρήση των κατοίκων της πόλης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση