Διέψευσε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Βελόπουλου, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης

Διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης. Μάλιστα αναμένεται να κινηθεί και νομικά εις βάρος της εφημερίδος. Ο κ. Πασχαλίδης είπε ότι «δεν παρακολουθώ αυτό το ραδιόφωνο και αυτήν την εφημερίδα. Από καιρό έχει πάρα πολλά δημοσιεύματα εις βάρος μου. Με πληροφόρησαν οι φίλοι μου, που αν δεν άκουγαν ή δεν διάβαζαν, δεν θα ήξερα τίποτα. Άλλες φορές με κατηγόρησε για διάφορα πράγματα και δεν πληροφορήθηκα από κανέναν. Έχει ξεπεράσει κάθε έννοια ηθικές και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Πιστεύω ότι αυτή η εφημερίδα και αυτό το ραδιόφωνο είναι εις βάρος της Καβάλας. Δεν είχα καμιά σχέση με τον κ. Βελόπουλο, δεν τον γνωρίζω, δεν ήρθα σε καμία επαφή. Απλώς δημοσίευσε διότι ήθελε να βγάλει ένα πρωτοσέλιδο γιατί τώρα είναι κοντά οι ημερομηνίες που θα συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Εδώ και πολύ καιρό κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων που με βλάπτουν σαν άνθρωπο, σαν εκπαιδευτικό και σαν πολιτικό. Δεν μπορεί ο καθένας να λασπολογεί εις βάρος μου. Ειπώθηκε στο παρελθόν ήμουν ρατσιστής ή ότι ξοδεύω τα χρήματα του ΟΑΕΔ για εκδηλώσεις. Του έστειλα ένα έγγραφο ότι ευχαριστώ τους χορηγούς, με ονόματα. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι κατευθυνόμενα. Αυτά τα πρωτοσέλιδα κατασκευάζονται ώστε να σταλούν στην Αθήνα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κι έκανα ένα εξώδικο γιατί πιστεύω ότι αν και αργά, πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει. Εγώ είμαι προσηλωμένος στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, περιμένω τις αποφάσεις των οργάνων, αν θα είμαι ή όχι υποψήφιος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *