Διάφορα έργα και παρεμβάσεις από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου

 

 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου (Δ.Λ.Τ.Θ)ολοκλήρωσε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού των σχαρών και των φρεατίων – αγωγών ομβρίων υδάτων στις εγκαταστάσεις των λιμένων της Θάσου (Λιμένας) και του Πρίνου Θάσου.

Μετά το πέρας των εργασιών έχει αποκατασταθεί πλήρως η απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων από τον χώρους των λιμένων.

Η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και ενόψει της χειμερινής περιόδου, με αίσθημα ευθύνης προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες και αναγκαίες ενέργειες για την αντιπλημμυρική θωράκιση των λιμενικών εγκαταστάσεων της Θάσου, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του φορέα κ. Μανίτσας.

ΤΑ ΕΡΓΑ

Ο κ. Μανίτσας πρόσθεσε πως “Μιλάμε για έργα καθημερινότητας στο Λιμενικό Ταμείο Θάσου. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για τον χειμώνα που έρχεται και κάναμε ήδη καθαρισμό φρεατίων όπως επίσης καθαρίσαμε και όλες τις σχάρες που υπάρχουν μια και πρέπει να είμαστε καθαροί και έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.  Γιατί οι καιρικές συνθήκες του χειμώνα μπορεί να είναι τέτοιες που δεν θα μας αφήσουν περιθώρια αν δεν είμαστε έτοιμοι.

Φύλλα,  φερτά υλικά, τα πάντα τα καθαρίσαμε. Δεν είναι εύκολα έργα αυτά που κάνουμε.  Και μιλάμε για σημαντικά έργα τα οποία πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο ώστε να είμαστε έτοιμοι και να μην έχουμε πρόβλημα τους χειμερινούς μήνες. Μια διαδικασία που θα συνεχισθεί. Γιατί ό,τι δούμε ότι πρέπει να καθαρισθεί εμείς θα το καθαρίσουμε.

Μιλάμε για έργα που γίνονται από πόρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Όλα γίνονται με δικά μας έξοδα και όλα είναι αρμοδιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Είναι η δική μας δικαιοδοσία μια και μιλάμε για παραχώρηση στο δικό μας Λιμενικό Ταμείο. Δεν επεμβαίνει ο Δήμος Θάσου εκεί. Δουλεύουμε καθημερινά, δεν σταματάμε, αρκεί να μας βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast