Δημοπρατήθηκαν  τα επτά αναψυκτήρια στους Αμμολόφους για τρία χρόνια

Πραγματοποιήθηκε προχθές η δημοπράτηση για τα επτά αναψυκτήρια στους Αμμολόφους όπως το επιβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κ. Χρήστος Μποσμπότης. Η εκμίσθωση των αναψυκτηρίων είναι τριετής.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Μποσμπότης ανέφερε πως «την Τετάρτη έγινε η δημοπράτηση των επτά θέσεων για τη δημιουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Αμμολόφους, είναι μια πρωτοφανής διαδικασία, πρώτη φορά γίνεται αυτό. Μιλάμε για τριετείς πλέον μισθώσεις, όπου εκεί οι επιχειρηματίες που θα δραστηριοποιηθούν για πρώτη φορά θα μπορούν να είναι πλήρως νόμιμοι, να εκδώσουν άδεια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης νομιμότητα, να μπει μια τάξη στους Αμμολόφους μιας και βλέπαμε πολλά παράξενα τα προηγούμενα χρόνια. Υπήρξε αποτέλεσμα για τις έξι από τις επτά θέσεις, για τη μία θέση εκρίθη άγονος ο διαγωνισμός και θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε πιστεύουμε ότι θα καλυφθεί και η έβδομη θέση. Επειδή είναι ήδη σχετικά νωρίς, είναι ακόμα Απρίλιος, θα μπορέσουν οι άνθρωποι γρήγορα να κάνουν τις κατασκευές τους και να αδειοδοτηθούν για να λειτουργήσουν πλήρως και σωστά τα καταστήματα στην περιοχή των Αμμολόφων. Μια περιοχή η οποία για το Δήμο Παγγαίου είναι το βαρύ πυροβολικό της, μιας και είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας και προσελκύει χιλιάδες λουομένων κάθε μέρα το καλοκαίρι. Και μια περιοχή η οποία απασχολεί εκατοντάδες άτομα εκεί».

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Συμπλήρωσε δε πως «να πούμε επίσης ότι και τα μπιτς μπαρ και ο τρόπος λειτουργίας τους, δηλαδή οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, το βλέπαμε και τα προηγούμενα χρόνια, με πολύ ωραίες εγκαταστάσεις υγιεινής, με καθαρισμό των παραλιών, δηλαδή και οι ίδιοι οι άνθρωποι προστατεύουν τις παραλίες και πιστεύουμε τώρα πλέον που θα έχουν για μια τριετία τη λειτουργία ενός καταστήματος θα είναι ακόμα πιο σωστοί με αποτέλεσμα να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους τουρίστες. Τα προηγούμενα χρόνια η διαδικασία ήταν μονοετής και δεν εκμισθωνόταν ποτέ χώρος για τη δημιουργία καταστήματος, αλλά μόνο ο αιγιαλός. Μόνο ομπρέλες και ξαπλώστρες και ότι υπήρχε από κει και πέρα ήταν στον αέρα. Φέτος μετά από προσπάθειες του δημάρχου Παγγαίου με την ΤΑΙΠΕΔ καταφέραμε για πρώτη φορά να μας δοθεί ο πάνω χώρος, ο κοινόχρηστος χώρος μεταξύ του αιγιαλού και των ιδιοκτησιών, δηλαδή των αμπελιών, σε εκείνο το χώρο θα στηθούν αυτές οι κατασκευές, 120 τετραγωνικά είναι ο κάθε χώρος από αυτούς και είπαμε είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Κι είναι η πρώτη φορά για δύο συν ένα χρόνια, στην ουσία για τριετή περίοδο δίνονται αυτά τα καταστήματα. Οπότε ο κάθε επιχειρηματίας ξέροντας ότι θα είναι εκεί για τρία χρόνια, θα μπορέσει να επενδύσει καλύτερα και να δραστηριοποιηθεί καλύτερα χωρίς την πίεση και το άγχος της ετήσιας ανανέωσης. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια καλή θερινή περίοδο που σιγά σιγά ξεκινάει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση