Δημήτρης Μαγκαφίνης: «Αυτή τη στιγμή ο Σουμουλίδης δείχνει μια απίστευτη σταθερότητα. Μας δίνει σιγουριά…»

Ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης  Δημήτρης Μαγκαφίνης σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του  με τη Δόξα Προσκυνητών αλλά και στο τερματοφύλακα Νίκο Σαμουλίδη.

Για το παιχνίδι τόνισε τα εξής:  «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σούπερ, επιβλητικοί στο παιχνίδι. Με χαροποίησε η είσοδος του Φαμπιόλ που έπρεπε να το δικαιώσω. Επίσης έπαιξε ο Κοντογιάννης για ένα ημίχρονο, που έδειξε ότι περιμένει την ευκαιρία. Στο Β` ημίχρονο μετά το 60`- 70` πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Ανέλπιστα δεν κρατήσαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Η Δόξα Προσκυνητών έδειξε καλά αντανακλαστικά και θεωρώ ότι μας πίεσε πάρα πολύ. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Χάσαμε την ενέργεια μας.  Πιστέψανε οι παίκτες μου, ότι τελείωσε το ματς μετά το 2-0».

ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τερματοφύλακα Νίκο Σουμουλίδη λέγοντας ότι: «Με το Σουμουλίδη συνεργαστήκαμε και στο Κοκκινόχωμα. Στο ποδόσφαιρο κάποιοι παράγοντες άσχετοι και επικίνδυνοι στο τοπικό ποδόσφαιρο, μπορούν να σπιλώσουν οποιαδήποτε προσωπικότητα. Στο φιλικό με τον Ηρακλή, δεν ήταν σε καλή μέρα. Αν ήταν παιχνίδι πρωταθλήματος, μπορεί να βγάζανε… ρετσινιά. Αυτή τη στιγμή ο Σουμουλίδης δείχνει μια απίστευτη σταθερότητα. Μας δίνει σιγουριά. Το βλέπω στους συμπαίκτες αλλά και στον κόσμο της ομάδας, που τον χειροκρότησε μετά το τέλος του αγώνα. Είναι μια δικαίωση για τον εαυτό του και μια δικαίωση για μένα.  Ήθελα να του ξαναδώσω την ευκαιρία να ξεκολλήσει από πάνω του, αυτό που του βγάλανε πέρσι,  παράγοντες άσχετοι και επικίνδυνοι. Δε γίνεται να σπιλώνουν την προσωπικότητα κάποιου που έχει παίξει σε υψηλότερο επίπεδο ».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *