Δεύτερη θέση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας σε Διεθνή Διαγωνισμό Κιθάρας

Μία νέα διάκριση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έρχεται να δώσει ιδιαίτερη χαρά στην Οικογένεια του Δ.Ω.Κ. και να τους κάνει υπερήφανους. Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μανωλούδης, αριστούχος μαθητής κιθάρας του καθηγητή μας Φώτη Κουτσοθόδωρου, κατατάχθηκε στη 2η θέση και απέσπασε Ειδικό Βραβείο στον 3ο Διαγωνισμό Michele Pittaluga Junior, Premio Città di Alessandria, που διεξήχθη στις 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 50ου Συνεδρίου Κιθάρας της Alessandria στην Ιταλία.

Η 2η θέση του Φίλιππου συνοδευόταν από χρηματικό βραβείο 200€ και μία χειροποίητη κιθάρα αξίας 2.000€ του Ιταλού κατασκευαστή Massimo Scaglione. Όπως δήλωσε η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού, η  διαφορά του μαθητή μας ήταν ελάχιστη από τον νικητή ήταν ελάχιστη, όπως δήλωσε η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ηλικίας 16 ετών κινέζος νικητής που ονομάζεται Tiange Wang, πέρυσι ήταν είχε κερδίσει και τον Διαγωνισμό του Guitar Foundation of America στις Η.Π.Α. – έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς κιθάρας παγκοσμίως. Εκτός της Κίνας και της Ελλάδας, τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν νεαροί κιθαριστές από την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Από πλευράς του Ωδείου τονίζεται ότι «Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας, στους γονείς και στον καθηγητή του για την επιτυχία αυτήν. Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα ότι η πορεία και η πρόοδός του θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο σε όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου – και όχι μόνον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *