«Δεν παίρνουμε μέτρα για το θεαθήναι αλλά για την ουσία του πράγματος» δηλώνει ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, για το κλείσιμο του Πάρκου Φαλήρου

Με απόφαση του δημάρχου Καβάλας κ. Θεόδωρου Μουριάδη έκλεισε το Πάρκο Φαλήρου για να μην υπάρχει συνωστισμός ατόμων. Ο δήμαρχος δήλωσε πως παρατηρήθηκαν σκηνές συνωστισμού από διάφορα άτομα που έκαναν ακόμη και μπάρμπεκιου!

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «κλείσαμε το πάρκο Φαλήρου διότι υπήρχε συνωστισμός, ιδίως τις μέρες που ο καιρός ήταν καλός. Και μάλιστα υπήρχαν περιπτώσεις όπου κάποιοι έψηναν κιόλας, λες και είχαμε πρωτομαγιά ή γιορτή και πήγαν να  το γλεντήσουν. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση αλλά είπαμε ότι παίρνουμε μέτρα. Και τα μέτρα που παίρνουμε δεν τα παίρνουμε για το θεαθήναι αλλά για την ουσία του πράγματος. Για να διατηρηθούμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Υπήρχαν τα τρία κρούσματα και αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε κανένα. Θεραπεύτηκαν οι δύο κυρίες, πήγαν στο σπίτι τους, οπότε αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε κανένα κρούσμα.

Έτσι αναγκαστήκαμε και να κλείσουμε το πάρκο Φαλήρου αλλά και να είναι πιο ελεγχόμενη η κίνηση. Σε λίγο ενδεχόμενα τα μέτρα των εξόδων να είναι πιο αυστηρά, και θα πρέπει να ελέγχονται πιο εύκολα οι πολίτες που βγαίνουν έξω στο δρόμο».

ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για την κακοκαιρία της Πέμπτης είπε ότι «οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σταύρο Κυβράκη Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας για την έγκαιρη ενημέρωση των δήμων σχετικά με το καιρικό φαινόμενο που θα ερχόταν, δηλαδή τη χιονόπτωση. Και φυσικά για την Υπηρεσία  Καθαριότητας η οποία πέρα ότι ανταποκρίθηκε και σ’ αυτό το κάλεσμα, αφού έχει να ασχοληθεί και με τη συλλογή  ογκωδών αντικειμένων και να βοηθήσει στο πράσινο, το έργο που έκανε να κρατήσουμε το Νοσοκομείο ανοιχτό ήταν πολύ μεγάλο. Υπάρχει μία οργάνωση πλέον στο Δήμο Καβάλας που επιτρέπει να μπορούμε να παρεμβαίνουμε σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις».

Για τη συνέχεια είπε ότι «είμαι αισιόδοξος για την Καβάλα. Από τη στιγμή που δεν έχουμε κρούσματα και παρά τα τρία που είχαμε δεν υπήρξε μετάδοση, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παραμείνουμε σ’ αυτήν την κατάσταση. Όσον  αφορά όλη τη χώρα, επίσης είμαι αισιόδοξος, διότι βλέπουμε τι γίνεται σε άλλες χώρες. Εμείς πάμε πολύ καλά και είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε αυτήν την καλή κατάσταση. Υπομονή. Κλειστήκαμε που κλειστήκαμε μέσα στα σπίτια μας, πάρθηκαν τα μέτρα, «ματώνουμε» οικονομικά κάθε μέρα, ας προφυλαχθούμε για να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα αυτή η κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *