«Δεν ικανοποιούν τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Καβάλας – Πρίνου» δηλώνει ο Αντιπρόεδρος  της Θασιακής Ένωσης Καβάλας Νίκος Τσιλογιώργης

Δεν ικανοποιούν τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Καβάλας – Πρίνου καθώς είναι μόλις 3 σε καθημερινή βάση  με τον Αντιπρόεδρο της Θασιακής Ένωσης Καβάλας κ. Νίκο Τσιλογιώργη να δηλώνει δυσαρεστημένος για το όλο θέμα.

Όπως τόνισε «Αυτή την στιγμή τα δρομολόγια που υπάρχουν στην πορθμειακή γραμμή του Πρίνου είναι τρία. Αντιλαμβάνεστε ότι τρία δρομολόγια στην μέση της καλοκαιρινής  σεζόν, μέσα Ιουνίου, έχοντας ήδη μπει στην θερινή περίοδο και αρκετός κόσμος έχει ήδη επισκεφθεί το νησί, οπότε αυτά τα δρομολόγια σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιούν την κίνηση.

Πρέπει να προσθέσω εξάλλου ότι είχαμε την μερική υπόσχεση από το Λιμεναρχείο και τις ναυτιλιακές εταιρείες ότι από τις έξι του μηνός που διανύουμε τα δρομολόγια θα ήταν πέντε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει εμπλοκή στην υπογραφή από τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουπλή για την αύξηση των δρομολογίων, γιατί εμείς είχαμε την αίσθηση ότι από τις έξι Ιουνίου θα έμπαινε στη γραμμή και η δεύτερη ναυτιλιακή εταιρεία του κ. Μητσόπουλου οπότε τα δρομολόγια θα ήταν πέντε».

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ

Πρόσθεσε δε πως «Αυτή την στιγμή σχεδόν ολοκληρώνεται ο Ιούνιος και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Σε επικοινωνία που είχα, είχαν πει ότι είναι θέμα του υπουργού.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η αγανάκτηση του κόσμου και οι διαμαρτυρίες των επιβατών είναι μεγάλες, γιατί πέρσι τέτοια εποχή είχαμε περισσότερα δρομολόγια. Και αν κάνουμε την σύγκριση με της γραμμή της Κεραμωτής, πέρσι τέτοιο καιρό θα δούμε ότι εκεί κάθε μισή ώρα υπάρχει πλοίο με 28 δρομολόγια στην σειρά.

Και δύο δρομολόγια έχουν απευθείας σύνδεση Κεραμωτής – Πρίνου. Άρα στη γραμμή του Πρίνου υπάρχει πρόβλημα. Αυτές τις ημέρες δεν ασχοληθήκαμε έτσι και αλλιώς με το θέμα, οπότε πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι συμβαίνει και πότε θα αυξηθούν τα δρομολόγια.

Πάντως έχουμε πολλές καταγγελίες ότι δεν επαρκούν τα δρομολόγια, οπότε θα δούμε τι μέλει γενέσθαι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *