Δεν έχουν ενημέρωση για το προσφυγικό οι κάτοικοι Περιγιαλίου όπως δηλώνει ο Άρης Κουμουσίδης

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το προσφυγικό στον Σύλλογο Κατοίκων Περιγιαλίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων Περιγιαλίου κ. Άρη Κουμουσίδη  το περασμένο Σάββατο υπήρξε έντονη παρουσία της Αστυνομίας στην είσοδο του στρατοπέδου Ασημακοπούλου χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο.

 O ίδιος ανέφερε ότι «Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι έχουμε κάποια έργα που είναι σε εξέλιξη στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου…. Αλλά δεν μάθαμε τίποτε για το πόσοι θα έρθουν.  Ορισμένοι δημοσιογράφοι μάλιστα παραποίησαν αυτά που λέω. Και όταν εμείς κάναμε την συγκέντρωση για τους μετανάστες, βγήκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι δημοσιογράφοι και είπαν ότι την συγκέντρωση την έκανε ο Σύλλογος του Περιγιαλίου μαζί με τους 11 Περιφερειακούς Συλλόγους. Αυτό είναι ψέμα και το λέω ξανά και ξανά….

 Τώρα ενημέρωση επίσημη και εγώ δεν έχω για την παρουσία της Αστυνομίας το Σάββατο στο Ασημακοπούλου….  Ξέρω ότι η ήρθε και η αστυνομία μια και έγινε φασαρία εκεί αν και επίσημα δεν ξέρω τι συνέβη».

 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Πρόσθεσε δε πως «Βέβαια εμείς έχουμε και άλλα προβλήματα, όπως με τα σκουπίδια. Γι αυτό και πασχίζουμε συνεχώς ενώ θέλουμε να ενημερώσουμε κάθε αρμόδιο ότι υπάρχει τρόπος τα μεγάλα οχήματα που μεταφέρουν τα απορρίμματα στον σκουπιδότοπο να βγαίνουν εκτός συνοικίας Περιγιαλίου αρκεί να δώσει την άδεια η Εγνατία Οδός. Θα πάμε λοιπόν εκεί να δούμε τι μπορεί να γίνει. Ας κοπούν μπάρες για να μπορέσουμε να «διώξουμε» τα μεγάλα φορτηγά των απορριμμάτων μια και περνώντας μέσα από την συνοικία μας εμείς πια δεν μπορούμε να καθίσουμε έξω.

 Ξεκίνησε  επίσης μια προσπάθεια ώστε να καταφέρουμε να ενισχύσουμε τη γειτονιά μας, απλά κανείς πια δεν έρχεται στο Περιγιάλι αφού η αξία της περιοχής συνεχώς μειώνεται. Αν δεν φύγουν σκουπίδια και μετανάστες το Περιγιάλι δεν μπορεί να αναβαθμισθεί. Παλεύουμε όσο μπορούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *