Για 21η χρονιά διοργανώθηκε η Γιορτή Κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα

Για 21η χρονιά διοργανώθηκε η Γιορτή Κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο. Σύμφωνα με την Γενική Γραμματέα του συλλόγου κ. Τζένη Τζεσμετζόγλου η επιτυχία ήταν προϊόν καλής προετοιμασίας.

Η ίδια δήλωσε ότι «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί η εκδήλωσή μας πήγε πάρα πολύ καλά. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χωριό μας και τα γύρω χωριά, όλο τον ορεινό μας όγκο. Περίπου 1000-1200 άτομα ήρθαν στην εκδήλωσή μας. Χάρηκαν, γεύτηκαν τη νοστιμότατη σούπα μας. Είχαμε και το Σύλλογο Θεσσαλών όπου πλαισίωσε την εκδήλωση με το χορευτικό του. Πιστεύω ο κόσμος το χάρηκε. Ο καιρός ήταν καλός, δεν έβρεξε και πιστεύω ότι όσοι ήρθαν το ευχαριστήθηκαν. Θα έρθουν και του χρόνου και πιστεύω να έμειναν ευχαριστημένοι, να πέρασαν όμορφα. ήταν μία απόδραση στην εξοχή».

ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ

Και πρόσθεσε πως «Προσπαθούμε πάρα πολύ τόσα χρόνια, είναι η 21η χρονιά που διοργανώνουμε την εκδήλωση μαζί με την Περιφέρεια και το Δήμο Νέστου. Υπάρχουν εθελοντές που βοηθάνε κάθε χρόνο και προσπαθούμε για το καλύτερο, για να ευχαριστηθεί ο κόσμος που έρχεται στο χωριό. Αγωνιζόμαστε πολλές μέρες πριν για να γίνουν όλα σωστά. Και οι μάγειρες ξενυχτάνε όλο το βράδυ για να κάνουν τη σούπα. Πολλά λαχανικά καθαρίζονται από τις γυναίκες του χωριού. Όλα τα παιδιά βοηθάνε και μικρά ακόμη, για να γίνουν όλα σωστά και αν ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο σύλλογος προσπαθεί πάρα πολύ γι’ αυτό. Το μυστικό είναι να υπάρχει μεράκι, να υπάρχει συνεργασία, να υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, για το χωριό σου. Και κάθε φορά να βρίσκεις και κάτι διαφορετικό. Φέτος είχαμε και έναν σεφ ως δράση, τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο, που μαγείρεψε με δική του συνταγή γιδόσουπα και μπορούσε ο κόσμος να πάει να δοκιμάσει. Έχουμε και δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά που μπορούν να απασχοληθούν. Πιστεύω πρέπει να κάνεις διαφορετικά πράγματα κάθε φορά για να μην είναι μονότονο».

ΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ο δήμαρχος Νέστου κ. Σάββας Μιχαηλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *