Για τις 5 Μαΐου έχει «κλειδώσει» η Λευκή Νύχτα

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας θα αποφασιστεί η ημερομηνία της διεξαγωγής της Λευκής  Νύχτας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Λεμονίδη η ημερομηνία έχει «κλειδώσει» για τις 5 Μαΐου, καθώς συμπίπτει με το εκπτωτικό δεκαήμερα καθώς και με Πανελλήνιους Κολυμβητικούς που θα φιλοξενηθούν στην Καβάλα.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Λεμονίδης σημείωσε πως «το μεσημέρι της Τετάρτης (σ.σ. σήμερα) έχουμε Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο, ένα από τα θέματα είναι και η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, η οποία πλέον έχει πάρει το δρόμο της. Από την άποψη ότι ήδη έχει γίνει κάποια χρόνια πετυχημένη εκδήλωση, οπότε κάποια πράγματα τα οποία είναι διαδικαστικά τα γνωρίζουμε. Απλά πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, να γίνουν κάποιες επιστολές σε ότι έχει να κάνει με τη διεύρυνση του ωραρίου, σε ότι έχει να κάνει με τη συνεργασία μεταξύ των φορέων. Ήδη έχουν γίνει κάποιες προφορικές συνομιλίες, έχουμε έρθει σε επαφή και συμφωνία για κάποια θέματα. Αυτό που επιζητούμε είναι να κάνουμε μια γιορτή η οποία θα κατεβάσει χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της πόλης να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει όμορφα, να ξεχαστεί λίγο, αλλά και λόγω της αρχής της Άνοιξης, αλλά παράλληλα να καταναλώσει, να ψωνίσει προϊόντα και να περάσει όμορφα. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο, κάθε χρόνο πηγαίνουμε και καλύτερα, αυτό επιζητούμε και για φέτος. Φέτος η πρόταση της διοίκησης είναι να γίνει η διοργάνωση στις 5 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή. Είναι μέσα στο εκπτωτικό δεκαήμερο το οποίο είναι μια καλή περίοδος για να βγει κάποιος και να καταναλώσει. Είναι επίσης μια περίοδος όπου θα υπάρχουν μεγάλοι κολυμβητικοί αγώνες και θα φέρουν χιλιάδες κόσμου στην πόλη της Καβάλας, οπότε με την κατάλληλη διαφήμιση όπως και πέρσι κάναμε θα έρθουν και από όμορους νομούς. Πιστεύω ότι εκείνη τη μέρα θα ζήσει η πόλη μας την απόλυτη ζωντάνια, αλλά και λίγο χρειαζόμαστε και για τον εαυτό μας να κάνουμε τέτοιες γιορτές ούτως ώστε λίγο να ξεφεύγουμε».

ΚΙΝΗΣΗ

Ερωτηθείς ο κ. Λεμονίδης πώς πηγαίνει η κίνηση αυτές τις μέρες, σημείωσε πως «ο Φεβρουάριος είναι καλύτερος από το Γενάρη, γιατί ζήσαμε ένα Γενάρη που ήταν πραγματικά από τους χειρότερους που έχουμε περάσει και λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και λόγω του περιβάλλοντος που η αβεβαιότητα αιωρείται συνέχεια, στην αγορά τουλάχιστον και στον κόσμο. Από κει και μετά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα, γιατί συνήθως οι τελευταίες μέρες είναι που υπάρχει αυξημένη κίνηση όσον αφορά τις εκπτώσεις. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι στο σύνολο βέβαια της εκπτωτικής περιόδου. Από κει και μετά ευελπιστούμε ότι τουλάχιστον καιρικά θα βοηθήσει η κατάσταση ούτως ώστε ο κόσμος να μπορεί να βγαίνει και να ψωνίζει στο μέτρο του δυνατού».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση