Για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου μετατέθηκε η Ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας για να συμπέσει με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

Την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου, από τις 7 – 12 Οκτωβρίου  μετατέθηκε η Ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας για να συμπέσει με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής στο Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός του κ. Άγγελος Τσατσούλης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσατσούλης σημείωσε πως «μεταθέσαμε κατά κάποιον τρόπο την έναρξη της έκθεσης για μια εβδομάδα και αυτό το κάναμε για να μπορέσουμε να συμπέσουμε και πάλι με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής που συνδιοργανώνουμε με το ΤΕΙ Καβάλας, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να είναι εδώ, να έχουν τελειώσει τις εξετάσεις τους, γιατί αυτό το Φεστιβάλ βασίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στους εθελοντές που είναι φοιτητές. Επομένως το πήγαμε μια βδομάδα πίσω, αυτό βόλευε και εμάς και το δήμο γιατί ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές. Θα ξεκινήσει νομίζω αρχές Οκτωβρίου και συγκεκριμένα την πρώτη βδομάδα».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

«Όσον αφορά τις συμμετοχές, θα προσπαθήσουμε και φέτος να έχουμε όσο μπορούμε περισσότερες επιχειρήσεις. Απλώς γνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι μουδιασμένες, αυτό που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι ότι προσπαθούν να επιβιώσουν και βάζουν σε δεύτερη μοίρα ότι αφορά προώθηση, μάρκετινγκ κλπ. Προσπαθούμε κάθε χρόνο, το μεγάλο μας όπλο είναι οι Καβαλιώτες. Ο κόσμος που περιμένει την έκθεση. Θα κοιτάξουμε φέτος να έχουμε και κάποια χάπενινγκ ούτως ώστε να κάνουμε πιο ευχάριστη την επίσκεψή τους στην έκθεση, κι από κει και πέρα θα δούμε» συμπλήρωσε.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της διοίκησης του φορέα επρόκειτο να ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη. «Έχουμε μειώσει τις τιμές κι άλλο, η πρόταση της Διοικητικής Επιτροπής ήταν να μειωθούν κι άλλο οι τιμές» τόνισε ο κ. Τσατσούλης. Επίσης στη χθεσινή συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει ενημέρωση για την έκθεση SIAL που συμμετέχει το Επιμελητήριο μαζί με την Περιφέρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση