«Για να δούμε καλύτερες μέρες πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη και αυτό θα γίνει με τον Ευρωσκεπτικισμό» δήλωσε από την Καβάλα ο Γ. Καρατζαφέρης

 Την Καβάλα επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  κ.  Γιώργος Καρατζαφέρης και έδωσε συνέντευξη τύπου λίγο πρίν κάνει ομιλία στο κοινό.  Τον κ. Καρατζαφέρη προλόγισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ στην Καβάλα κ. Παράσχος Αγανικόλας τονίζοντας πως «θεωρώ πως η παρουσία του κ. Καρατζαφέρη στην Καβάλα και στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας και Θράκης παίζει μεγάλη σημασία στις εξελίξεις αυτή την στιγμή που βιώνουμε όλοι μας».  

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  ενημέρωσε για τις θέσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, λέγοντας πως οδηγούμαστε σε ευρωεκλογές χωρίς να ξέρουμε πότε θα γίνουν οι εθνικές.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Προσωπικά εκτιμώ πως οι εθνικές εκλογές  θα γίνουν τον Οκτώβριο. Αυτές οι ευρωεκλογές έχουν ένα δικό  τους διακύβευμα που είναι για το αν  θα ζήσουμε καλύτερα ή όχι. Εάν ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από αυτή την Ευρώπη που έχουμε και  η ζωή μας εξαρτάται από τι τα θα αποφασίσει η Ευρώπη. Εάν ο κόσμος είναι καλά δεν έχουν λόγο να μας ψηφίσουν. Στις ευρωεκλογές είτε βγει μπροστά ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας,  αν παραμείνει στην Ευρώπη η ίδια σπείρα που την κυβερνά, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ κλπ, τότε η ζωή μας θα είναι ίδια, γιατί αυτοί επιβάλουν τους κανόνες. Για να δούμε καλύτερες ημέρες πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη. Ποια κόμματα το θέλουν ; η ΝΔ που είναι μια χαρά βολεμένη; Ο Τσίπρας που βολεύτηκε κι αυτός με την Μέρκελ και είναι φιλαράκια. Ο Θεοδωράκης; Ο Λεβέντης; Η Γερμανία θα συνεχίσει να είναι η κυρίαρχος  και εμείς θα είμαστε οι υποτεταγμένοι.

Εμείς είμαστε οι «Ευρωσκεπτικιστές». Θυμίζω ότι υπήρξα ο γενάρχης του Ευρωσκεπτικισμού μαζί με τον Φάρατζ. Ο Ευρωσκεπτικισμός θέλει να αλλάξει την Ευρώπη, τώρα όμως έχει το προνόμιο να έρχεται στις δημοσκοπήσεις δεύτερο κόμμα. Άρα ο οποιοσδήποτε κομισάριος της Ευρώπης θα περνάει από την έγκριση μας. Αν αποκτήσουμε αυτή τη δύναμη και πάω στην Ευρώπη αντιλαμβάνεστε πόσο θα ωφεληθεί η χώρα. Εάν θέλετε αλλαγή είμαστε εμείς».

Ο ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ

Ακολούθως για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ ανέφερε πως «Έχουμε στην περιοχή αυτή πολλούς υποψηφίους .  Δεκατέσσερις συγκεκριμένα από τους 92 που θα παρατάξει ο ΛΑΟΣ και δέκα θέσεις ο συνεργαζόμενος φορέας που θα πάρει το ΠΑΤΡΙΕ του στρατηγού Συνοδινού, είναι από την Βόρεια Ελλάδα. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι ο κ. Αγανικόλας από τη Καβάλα, η κ. Παπαδήμα , ο κ. Χαλάτσογλου, ο κ. Χαραγκόπουλος και ο κ. Σαββίδης. Μια δυναμική ομάδα.

Έχει σημασία ποιόν ψηφίζετε είπε ο κ Καρατζαφέρης. Βγαίνει η ΝΔ και λέει πως ήταν κατά του σχεδίου Ανάν, όμως υπέρ αυτού ψήφισαν και οι 7 ευρωβουλευτές της ΝΔ και οι 9 του ΠΑΣΟΚ. Σ` αυτό ο Κυπριακός λαός είπε όχι. Οι μόνοι που αντιδρούσαμε ήμασταν εμείς.  Στις εθνικές εκλογές μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, όμως στις ευρωεκλογές δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε τα ίδια λάθη.  Ζητάω πρίν ξεκινήσει οποιαδήποτε κουβέντα από την Τουρκία, να αποσυρθούν οι δυνάμεις κατοχής από την Κύπρο. Υπήρξαν ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ του Αττίλα . Αυτούς τους στείλατε εσείς επάνω. Αυτά όλα είναι εκκωφαντικά. Έχω ζητήσει η  αναγνώριση από τη Τουρκία του ψηφίσματος Ευρωβουλής του 1987 για την γενοκτονία των Αρμενίων να τεθεί ως όρος. Όλοι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν υπέρ της Τουρκίας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το τι έχει συμβεί;  Είναι λοιπόν πολύ σοβαρό ποιον θα στείλετε επάνω. Αν στείλετε εμάς επάνω, θα αλλάξουμε την Ευρώπη και όλες αυτές οι μουτσούνες θα φύγουν. Είμαστε 500 εκ ευρωπαίοι και για πρόεδρό μας έχουμε έναν μεθύστακα. Τον Γιούνκερ που τρεκλίζει ενώ αποφασίζει για την τύχη της Ευρώπης. Όλα αυτά θα τα αλλάξουμε αρκεί όμως να ψηφίσετε Ευρωσκεπτικισμό».

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 Περνώντας ο κ Καρατζαφέρης στα εθνικά μας θέματα, είπε πως «ο Τσίπρας πούλησε την Μακεδονία με πολλές συνέπειες. Δεν πούλησε μόνο την ιστορία και τη γλώσσα, αλλά όλο τον τόπο και ήδη δυο μήνες μετά την ψήφο ξεκίνησαν οι αλυτρωτικές διεκδικήσεις.  Η Ευρώπη της Μέρκελ και του Γιούνκερ, επιδότησε να χαλάσουμε τα καΐκια . Και ο κ Αγανικόλας έχει δώσει μάχη γι αυτό. Γιατί επιδότησε η Ευρώπη λεφτά γι αυτό; Γιατί ψάρευαν  από τη μια οι Έλληνες και οι Τούρκοι από την άλλη και πήγαιναν στην Ισπανία λίγα ψάρια. Διαμαρτυρήθηκαν οι Ισπανοί και τι έπρεπε να γίνει γι αυτό; Να χαλάσουμε τα καΐκια μας. Εδώ όμως μπορούν να έρθουν δέκα καΐκια Σκοπιανά , οποιασδήποτε κατασκευής, θα ψαρεύουν στον δικό μας χώρο, δεν θα πληρώνουν τελωνείο και δεν θα τους λέμε τίποτα γιατί ο χώρος μας είναι ελεύθερος για την δική τους αλιεία και ναυσιπλοΐα. Δεν θα μπορεί στο Αιγαίο να βγαίνει καΐκι ελληνικό και θα βγαίνει το Σκοπιανό. Αυτό το υπέγραψε ο Τσίπρας. Παράλληλα ετοιμάζεται ένα τεράστιο νοσοκομείο στα σύνορα της Δυτικής Μακεδονίας με τα Σκόπια και θα χρηματοδοτηθεί από τον κ. Σώρο. Ο κ.  Σώρος  είναι ιδιοκτήτης όλου του κρατιδίου. Έχουν στα σχέδια τους να γίνει το νοσοκομεία κοντά στο καζίνο που θα βγάζει την εξής νόρμα. Όλοι οι Μακεδόνες νοσηλεύονται δωρεάν. Ποίος λοιπόν δεν θα πάει εκεί; Όσοι πηγαίνουν βέβαια εκεί όσο πατριώτης και να είναι μια ελεύθερη νοσηλεία είναι δέλεαρ. Όταν λοιπόν πηγαίνει εκεί θα υπογράφει σε μια λίστα ότι είναι Μακεδόνας. Έτσι θα γίνει η αλλοίωση και απαλλοτρίωση της ελληνικής ιδιότητας. Είναι μια καταστροφική ιστορία που θα προσπαθήσουμε να την αναστείλουμε και υπάρχει τρόπος με την αρχή της Λεοντείου Συμβάσεως που μπορούμε να χαλάσουμε.

Σε  μια άλλη συμφωνία ο Τσίπρας συμφώνησε με την Τουρκία για το περίφημο  win –win που είχε πεί και ο Σαμαράς. Δηλαδή να μοιραστούμε τα ευρήματα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. Αντιλαμβάνεστε πως αν δοθεί η ευκαιρία του χρόνου του κ. Τσίπρα σε τι καταστροφές οδηγούμαστε. Πιστεύω λοιπόν πως θα σκεφτούν πολύ καλά οι Έλληνες τι θα ψηφίσουν , δεν θα διαπράξουν τα λάθη του παρελθόντος και εμείς ως καθαρά πατριωτικό κόμμα θα οδηγήσουμε τα πράγματα σε μια άλλη διαφορετική κατεύθυνση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *