«Γιατί προεκλογικά όλοι πολλά έλεγαν, τώρα όμως δίδεται η ευκαιρία να γίνουν έργα στην Καβάλα» δηλώνει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Θέμης Καλπακίδης

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση της Κυριακής στα Τενάγη Φιλίππων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου κ. Θέμη Καλπακίδη έχουν προκύψει πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο κ. Καλπακίδης σημείωσε ότι «Καταρχάς πρέπει να πω ότι έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με την προχθεσινή βροχόπτωση. Υπάρχουν δηλαδή προβλήματα στα Τενάγη τα οποία είναι πλημμυρισμένα και οι καλλιέργειες σε πάρα πολλά σημεία έχουν πρόβλημα.

Αυτή είναι μια κατάσταση αληθινή. Υπάρχει μεγάλο θέμα και να δούμε τι θα γίνει».

Αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα ο ίδιος τόνισε ότι  «Ο κόσμος της Καβάλας αποφάσισε ότι πρέπει να αλλάξει διοίκηση ο Δήμος Καβάλας. Γιατί όπως έλεγαν πολλοί και προεκλογικά δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό έργο, δεν υπήρχε καμία ανάπτυξη και στην Καβάλα αλλά και στην περιοχή των Φιλίππων και γενικά δεν έγινε κάτι στο Δήμο Καβάλας, για αυτό και αποφάσισε ο κόσμος να αλλάξει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Ελπίζουμε ότι θα γίνουν διαφορετικά πράγματα και όλα αυτά που υπόσχονται από προεκλογικά θα υλοποιηθούν και ο Κλεισθένης θα είναι προς την σωστή κατεύθυνση και δεν θα λειτουργήσει αρνητικά βγάζοντας προς τα έξω κόντρες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Αυτό μένει να το δούμε, εμείς θα είμαστε εκεί σε κάθε καλό που πάει να γίνει για την Καβάλα. Εμείς θα το στηρίζουμε γιατί αυτή είναι η θέση της παράταξης μας άσχετα με το ποιος θα εκλεγόταν».

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ

Και πρόσθεσε πως «Βέβαια είδα πάρα πολλούς χαρούμενους καβαλιώτες και αυτό το εισέπραξα μια και χαρούμενα πρόσωπα δεν έβλεπα πριν. Αυτό δίδει μια ανάσα και μια ελπίδα στο Δήμο Καβάλας. Μένει να δούμε αν θα υλοποιηθούν οι συνεργασίες όπως έλεγαν προεκλογικά και δεν θα υπάρχει η σωρεία των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων».

Αναφορικά με τη δυνατότητα λειτουργίας λόγω ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ο ίδιος σχολιάζει ότι «Καταρχάς όλοι από πριν τις εκλογές δηλώνουν και δήλωναν πρόθυμοι να συνεργασθούν. Αυτό μένει να αποδεχθεί και να φανεί αν πράγματι όλες οι παρατάξεις θέλουν το καλό της Καβάλας και όχι το καλό της παράταξης τους. Αυτό θα φανεί από έργα που θα προταθούν από τη νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας και θα φανεί αν αυτά στηριχθούν από τις παρατάξεις και δεν θα θέλουν να φαίνεται ότι δεν παράγεται έργο προκειμένου να το εκμεταλλευτούν στις  επόμενες εκλογές. Ο κόσμος θα κρίνει πάντα και θα βλέπει ποιος πραγματικά προσπαθεί και εφαρμόζει το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για να πάει ο Δήμος Καβάλας εμπρός. Γιατί προεκλογικά όλοι πολλά έλεγαν, τώρα όμως δίδεται η ευκαιρία να γίνουν έργα στην Καβάλα και πρέπει να δούμε προς ποια κατεύθυνση θα στραφούμε».

** Να σημειώσουμε ότι ο κ. Καλπακίδης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με την παράταξη του κ. Παππά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *