Βελτιώνεται η επιβατική κίνηση για το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ξεκίνησε τα μαθητικά δρομολόγια, όσα του είχαν ανατεθεί. Ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Χαλεπιαδης σημείωσε ότι ο αριθμός των δρομολογίων είναι περιορισμένος.

Ο κ. Χαλεπιάδης ανέφερε ότι “Ξεκινήσαμε και εμείς με τα μαθητικά δρομολόγια.  Βέβαια υπήρξε ένα κάποιο μπέρδεμα μια και στην αρχή κάποια σχολεία μας είπαν ότι θα ξεκινήσουν στις δέκα το πρωί, μετά στις δέκα και τέταρτο, μετά ήρθε η εγκύκλιος για τις 8.30…. Όλα όμως τα προγραμματισμένα δρομολόγια έγιναν κανονικά.

Από την πλευρά μας λοιπόν να ευχηθούμε και μια καλή χρονιά και στο διδακτικό προσωπικό και στα παιδιά που φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, να έχουν όλοι μια καλή χρονιά, χωρίς σταματημό και να μην διακοπεί σαν την περσινή χρονιά στη μέση της διαδρομής. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε με τα δρομολόγια μας που δεν είναι πολλά βέβαια. Εδώ μέσα στην πόλη της Καβάλας έχουμε λίγα δρομολόγια και αφορούν στα απομακρυσμένα Λύκεια, ήτοι στο 5ο Λύκειο Καβάλας, στο 6ο Γυμνάσιο, στο 3ο Λύκειο, στο 4ο ΕΠΑΛ και στο 1ο Λύκειο της Χωράφας. Αυτά τα δρομολόγια γίνονται εδώ και χρόνια και δεν έχουμε καινούρια δρομολόγια προς στιγμή».

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ

Και πρόσθεσε πως «Με το πρώην ΤΕΙ ξέρω από τον Πρύτανη ότι η εξεταστική έχει χαθεί εντελώς με την έννοια της δια ζώσης αφού τα παιδιά έδωσαν διαδικτυακά τα μαθήματά τους ενώ θα δούμε τι θα γίνει από τον Οκτώβρη και μετά με το καινούριο διδακτικό έτος.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμη”.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα δρομολόγια τόνισε ότι κάπως έχει βελτιωθεί η κίνηση.  “Και αυτό φαίνεται από τις μετρήσεις της εβδομάδας. Ήδη στην επόμενη εβδομάδα θα πυκνώσουμε τις γραμμές για να βοηθηθεί ο κόσμος ακόμη περισσότερο μια και έχουμε και απογευματινά πλέον φροντιστήρια των παιδιών οπότε πρέπει λίγο να πυκνώσουν τα δρομολόγια.

Βλέποντας και κάνοντας βέβαια μια και δεν μπορούμε να βγάλουμε τα δρομολόγια προ ιού. Σιγά σιγά θα εμπλουτίζουμε τα δρομολόγια μας και το ωρολόγιο πρόγραμμα θα αυξάνεται και θα ανακοινώνεται.

Όσο για τα οχήματα, δεν πρόκειται να αγοράσουμε κάποια μίνι μπας. Έχουμε δύο που δεν μπήκαν ακόμη στην κυκλοφορία αλλά νέα δεν θα αγορασθούν προς το παρόν” τόνισε θυμίζοντας ότι πλέον πολλά οχήματα μένουν στην ….αναγκαστική άδεια… .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *