Αύξηση στα δρομολόγια της γραμμής Βύρωνα – Καλλιθέα αποφάσισε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

Αύξηση στα δρομολόγια του Βύρωνα αποφάσισε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας καθώς διαπίστωσε πως υπάρχει αύξηση στην επιβατική κίνηση. Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε σε δηλώσεις του ότι πάντα θέλουν να εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό με τον καλύτερο τρόπο.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «σκεφτήκαμε ομόφωνα στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας να συντομεύσουμε τα δρομολόγια του Βύρωνος γιατί η επιβατική κίνηση πάει αυτό τον καιρό καλύτερα και εμείς να επιβραβεύσουμε τον κόσμο αυτόν κάναμε αυτήν την κίνηση ούτως ώστε να είναι πιο συχνή η συγκοινωνία στη γραμμή του Βύρωνος – Καλλιθέα. Δηλαδή από 20 λεπτά που είχε το κάθε δρομολόγιο απόσταση με το επόμενο τώρα το κάναμε 15 λεπτά, προσθέσαμε δηλαδή ένα λεωφορείο ακόμα στη γραμμή αυτή. Ευχάριστο το είδαμε και για αυτό θα αυξήσουμε τα δρομολόγια κατά 5 λεπτά από ότι ήταν πριν. Αν και λίγο τα πράγματα δυσκολέψανε λόγω της κρίσης, εμείς θέλαμε να επιβραβεύσουμε τη γραμμή του Βύρωνος – Καλλιθέα με αυτόν τον τρόπο και προσθέσαμε ένα λεωφορείο ακόμα για να έχουμε πιο συχνή συγκοινωνία σε αυτήν τη γραμμή».

ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Ερωτηθείς ο κ. Μακρογιαννίδης ποιες άλλες γραμμές είναι καλές από άποψη επιβατικής κίνησης, σημείωσε πως «όταν υπάρχουν εδώ οι φοιτητές και κυκλοφορούν και πηγαίνουν για τα μαθήματά τους πάνω στα ΤΕΙ η καλύτερη γραμμή μας είναι αυτή, η πιο βιώσιμη, όταν είναι οι φοιτητές μας εδώ και είναι τα ΤΕΙ ανοιχτά. Μετά έρχεται το Νοσοκομείο. Αυτές είναι οι δυο γραμμές που μπορούμε να σταθούμε και να τις προσέξουμε λίγο περισσότερο. Στη γραμμή της Κηπούπολης πχ εάν έχει επιβατική κίνηση είναι κάθε πέντε λεπτά ή κάθε οχτώ λεπτά. Δηλαδή σύμφωνα με την επιβατική κίνηση προσθέτουμε λεωφορεία στη γραμμή της Κηπούπολης να εξυπηρετήσουμε τους φοιτητές γιατί είναι το Α και το Ω για μας».

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ;

Στο ερώτημα αν θα υπάρχει παράταση ωραρίου όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, απάντησε πως «από την αρχή που ξεκινήσαμε ήταν στο τέταρτο τα θερινά δρομολόγια, ένα τέταρτο αργότερα, δεν είναι πολύ η παράταση. Θα προσθέσουμε απλά μια γραμμή στον Μπάτη για τη θάλασσα. Εκεί θα προσθέσουμε μια γραμμή να μπορούν οι επιβάτες να πηγαίνουν να κάνουν τα μπάνια τους».

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Για την πασχαλινή περίοδο σημείωσε πως «μπορώ να πω ότι μια δυο μέρες δουλέψαμε λίγο, δεν ήταν η απαιτούμενη κίνηση που προβλέψαμε να έχουμε, γιατί λόγω της κρίσης πάλι ο κόσμος περιορίστηκε στα του οίκου του, δεν κατέβηκε στην αγορά, δεν υπήρχε λόγος φαίνεται να κατέβει στην αγορά. Εκεί μπορώ να εστιάσω την κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση