Αυξημένη η επιβατική κίνηση για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Αυξημένη παρουσιάζεται η επιβατική κίνηση αυτό το διάστημα για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας όπως δηλώνει ο πρόεδρος του φορέα κ. Πανταζής.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα δρομολόγιά μας είναι αυξημένα κατά 50%. Περιμένουμε και η κίνηση να αυξηθεί αναλόγως. Δεν έχουμε ακόμη αυτήν την αύξηση που περιμένουμε. Ευελπιστούμε ότι θα την έχουμε σιγά- σιγά. Εμείς καλύπτουμε όλες τις θάλασσες. Έχουμε πολλά δρομολόγια. Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε να φαίνεται λίγο μια αύξηση της κίνησης κι ελπίζουμε να συνεχίσει. Ήταν κι ο καιρός που δεν βοήθησε τις προηγούμενες μέρες».

Για τις μεταφορές των μαθητών είπε ότι «έχουμε μια οφειλή που δεν είναι πολύ μεγάλη, είναι στους 1,5-2 μήνες. Είμαστε στο καλύτερο σημείο που ήμασταν ποτέ. Είμαστε σε καλό σημείο όσον αφορά τις πληρωμές. Ιούλιο μήνα να μας οφείλονται μόνο 1,5-2 μήνες, δεν έχει ξαναγίνει. Είναι κάτι που μας ικανοποιεί».

ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για τη γραμμή Καβάλας- Θεσσαλονίκης είπε ότι «είναι η γραμμή που μας κρατάει οικονομικά. Κι εδώ έχουμε αυξημένα δρομολόγια. Είναι η γραμμή που αποφέρει τα μισά έσοδα για το ΚΤΕΛ. Είναι ο στυλοβάτης μας». Όσο για τη γραμμή Καβάλας- Αθηνών είπε ότι «κι αυτή ξεκίνησε δειλά- δειλά να έχει μια αύξηση σε επίπεδο κίνησης. Πιστεύουμε να ξεκινήσει ο κόσμος, γιατί έχουμε δώσει μεγάλο βάρος. Έχουμε αυξήσει κατά πολύ τα δρομολόγιά μας. Η ποιότητα είναι πολύ καλή. Έχουμε πολύ καλό τροχαίο υλικό. Οι οδηγοί μας είναι ευγενικοί. Πιστεύω ότι εξυπηρετούμε καλά τον κόσμο».

Τέλος, για το αεροδρόμιο, είπε ότι «εκεί όντως είναι ένα ερωτηματικό. Το καλύπτουμε εμείς. Στην ουσία έχουμε ένα κόστος. Δεν είναι ικανοποιητική η κίνηση και επωμιζόμαστε εμείς το κόστος, μαζί με πολλά άλλα. Είναι από αυτά που συνεισφέρουμε στον κόσμο. Είναι μια γραμμή που δεν ανταποδίδει αλλά κρατάμε τη συγκοινωνία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *