Αυξανόμενα τα κρούσματα κορωνοϊού στην Καβάλα

Τουλάχιστον πέντε  νέα κρούσματα κορωνιοϊού διαγνώσθηκαν σε πολίτες της Καβάλας που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης σημείωσε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Όπως τόνισε αρχικά “Τα αποτελέσματα που πήραμε από τα 27 δείγματα του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης είναι όλα αρνητικά και την προηγούμενη, τα 82 δείγματα από το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας, ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, και εκείνα όλα ήταν αρνητικά.

Αυτά είναι τα καλά νέα. Αλλά από εκεί και πέρα, δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είχαμε μια έξαρση, είχαμε αρκετά θετικά κρούσματα στην περιοχή μας και κάποιοι συμπολίτες μας έχουν πάει και στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη. Η ιχνηλάτηση που έγινε από τον ΕΟΔΔΥ είναι τέτοια που θέλει το οικείο περιβάλλον να έρχεται και να κάνει ήδη εξέταση αλλά δυστυχώς παρατηρήθηκε από το οικείο περιβάλλον να έχουμε θετικά αλλά ασυμπτωματικά περιστατικά.

Είναι οι 4 συγγενείς προηγούμενων  κρουσμάτων χωρίς συμπτώματα. Από το μεσημέρι της Τρίτης που βγήκαν τα αποτελέσματα έως το βράδυ της Τρίτης δεν είχαμε κάτι άλλο αρνητικό για εμάς.

Στην κορωνοκλινική δεν έχουμε κανένα κρούσμα. Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια έξαρση και θα καταλαγιάσουν τα πράγματα. Όσο για τον συμπολίτη μας 52 ετών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, διασωληνώθηκε και είναι σοβαρή η κατάσταση του. Αλλά πολλοί που μπαίνουν μπορούν και να βγουν αλλά όλα ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΔΥ. Μακάρι να ήταν όλα μια έξαρση και να καταλαγιάσουν τα πράγματα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *