Ασυμπτωματικά τα τελευταία θετικά περιστατικά κορωνοϊού στην Καβάλα

Ελάχιστα είναι τα περιστατικά κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στο Νοσοκομείο Καβάλας τις τελευταίες ημέρες. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ένας 18χρονος νεαρός από τις Κρηνίδες που αγωνίζεται σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.  Ντίνο Κλειτσιώτη, τελικά,  τα 2 τεστ που έγιναν στον μαθητή ήταν αρνητικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τις τελευταίες μέρες τα θετικά περιστατικά στην Π.Ε. Καβάλας είναι πάρα πολύ λίγα. Ο νεαρός από τις Κρηνίδες που βγήκε θετικός πριν από μια βδομάδα, και το Σάββατο και την Κυριακή που του πήραμε άλλα δύο δείγματα, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ήταν κάτι που μας χαροποίησε κι εμάς και τη μαθητική κοινότητα. Εδώ θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα και θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Βαγενάς, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας θα κάνει αυτά που λένε τα πρωτόκολλα.

Όσον αφορά το παιδάκι του νηπιαγωγείου στην Καβάλα, έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας και επίσης θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Αυτά ήταν τα τελευταία γεγονότα που είχαμε. Ήταν ασυμπτωματικά, δεν εμπνέει καμία ανησυχία η υγεία τους κι αυτό είναι ένα καλό μήνυμα. Το τελευταίο διάστημα όσοι ήταν θετικοί δεν είχαν ιδιαίτερα συμπτώματα και σχεδόν όλοι είναι στο σπίτι τους με οδηγίες».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόσθεσε ότι «σε καθημερινή βάση βγάζουμε πολλά αποτελέσματα. Πάνω από 50 κάθε μέρα. Βγάζουμε αποτελέσματα εμείς σαν εργαστήρι μέχρι 64 τη μέρα και καλύπτουμε όλο το νομό. Ας ελπίσουμε τώρα με την έλευση του χειμώνα να μην έχουμε κάτι στο οποίο δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε. Είμαι βέβαιος ότι και το νοσηλευτικό και το ιατρικό προσωπικό λειτουργούν άψογα. Τους ευχαριστώ για τον καλό αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα για να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα καθήκοντά τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *