Αρνητικοί και στο δεύτερο τεστ για τον κορωνοϊό ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και 11 εργαζόμενοι στην υπηρεσία

Αρνητικός και στο δεύτερο τεστ για τον κορωνοϊό εμφανίστηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κυριάκος Σταυρίδης όπως και οι υπόλοιποι 11 εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας.

Ο κ. Σταυρίδης είπε ότι «και τα δύο τεστ ήταν αρνητικά. Πιο πολύ ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά της υπηρεσίας ότι πρέπει και να προφυλαχτούμε και να κάνουμε τα τεστ με το πρώτο σύμπτωμα που θα έχουμε. Δεν ήρθα καθόλου σε επαφή με το συμβάν αλλά έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και να πάω πρώτος αν κάνω το τεστ. Όλα πήγαν καλά. Οι  11 εργαζόμενοι  που έστειλα για τεστ είναι αρνητικοί και είμαστε πλέον όλοι στη δουλειά.

Η υπάλληλος που παρουσίασε τα προβλήματα, δεν έχει τόσο σοβαρά συμπτώματα. Το ξεπερνάει σιγά- σιγά. Αλλά θα πρέπει να προσέξουμε γενικά. Δεν είναι και τόσο ευχάριστο να είσαι σε καραντίνα. Θα πρέπει όλοι να προσέχουμε, να τηρούμε τα μέτρα, να κρατάμε τις αποστάσεις, να το ξεπεράσουμε κι αυτό σαν χώρα».

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας είπε ότι «δεν έχει έρθει όλος ο πληθυσμός που περιμέναμε. Σαν Υπηρεσία Καθαριότητας περιμένουμε γύρω στα 50-60 άτομα, έχουν έρθει 15 εκ των οποίων οι 5 οδηγοί. Θέλουμε πιο πολύ τα εργατικά χέρια, οπότε έχουμε ένα χεράκι αλλά ήδη στις γειτονιές που έχουμε στείλει τα 7-8 άτομα έχει αλλάξει η εικόνα και πιστεύω να συνεχιστεί. Ήταν ένα πρόβλημα που οι συνδημότες είχαν δίκιο. Δεν είχαμε χέρια για τις γειτονιές και η εικόνα δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο. Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε και μόλις έρθουν κι άλλα άτομα θα γεμίσουν οι γειτονιές και κάθε πρωί θα υπάρχουν οδοκαθαριστές που θα τις καθαρίζουν».

ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Για τα ογκώδη αντικείμενα είπε ότι «το χειμώνα θα σταματήσουν λίγο οι ανακαινίσεις, θα ξεκινήσουν πάλι την άνοιξη. Είναι η καθημερινότητα. Ό,τι μέτρο προσπαθήσαμε να πάρουμε δεν απέδωσε. Ζητάμε σαν υπηρεσία να υπάρχει ενημέρωση. Μετά, είναι η δουλειά μας να τα απομακρύνουμε και να τα διαχειριστούμε. Για τα μπάζα έχω πει ότι από τις αρχές του 2021 θα βρούμε μία λύση που σαν Δήμος Καβάλας θα απομακρύνουμε τα μπάζα με την ανάλογη διαχείριση και χωρίς μεγάλη επιβάρυνση. Για το θέμα αυτό με τα ογκώδη, υπάρχουν τρεις τηλεφωνικές γραμμές. Για τα μπάζα όχι ακόμη, διότι θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *